reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
helo;-)

co wy juz sobie skladacie zyczenia???? tzn ze co ze jutro to nikt tu nie zajrzy???:-(
zajączku wiem dobrze co czujesz ze sie cieszysz ze mąż wraca, ja wlasnie dzwonilam do mojego powiedzial ze wroca jakos w nocy ale jutro jeszcze musi do grudziądza pojechac i bedzie dopiero wieczorem :-:)-:)-:)crazy: eh..... dopiero w swieta bedzie ze mną.... juz mam dosyc czasami naprawde....:zawstydzona/y::-(

ide zaraz po jakies zakupy , chociaz salatki jakies zrobie:-( a moze cos zjem dzis porzadnego...
jeszcze mnie matka wkurwila :wściekła/y::wściekła/y:

helo;-)
co wy juz sobie skladacie zyczenia???? tzn ze co ze jutro to nikt tu nie zajrzy???:-(
zajączku wiem dobrze co czujesz ze sie cieszysz ze mąż wraca, ja wlasnie dzwonilam do mojego powiedzial ze wroca jakos w nocy ale jutro jeszcze musi do grudziądza pojechac i bedzie dopiero wieczorem :-:)-:)-:)crazy: eh..... dopiero w swieta bedzie ze mną.... juz mam dosyc czasami naprawde....:zawstydzona/y::-(
ide zaraz po jakies zakupy , chociaz salatki jakies zrobie:-( a moze cos zjem dzis porzadnego...
jeszcze mnie matka wkurwila :wściekła/y::wściekła/y:
Mnie nie będzie do wtorku.... Jakoś wytrzymam:) Z tymi chłopami to mamy przerąbane...I jak tu zrobić dzidzię jak mało kiedy są w domku?? Ja muszę jeszcze wymysleć co zrobić i spisać listę zakupów... Nie wzięłam żadnych przepisów bo bym to w pracy zrobiła :-) Bo pies z kulawą nogą nie przychodzi dzisiaj...

jak tu pusto dzisiaj wszystkie zapracowane przed świętami a ja na chwile kuknę do was
już mi sie powoli odechciewa tych świąt bo tyle roboty przy tym a to szybciutko minie.
zazdroszcze tym z was które tylko we dwoje spędzą te świeta bo jakoś tak spokojniej bez przepychu a nie tak jak ja w drodze od jednej rodzinki do drugiej a w domu też przygotowane wszystko ale w tym domu to najmniej czasu sie spedzi.:tak::-(
już sie wygadałam i idę pilnować żeby mi sie postna pizza nie przypaliła:sorry:

masz racje Zajaczku mój to kiedys chciał jechać za granicę a mnie w Polsce zostawić ale jak mu uświadomiłam że dziecka na odległość nie zrobi (a bardzo chce juz mieć dziecko zresztą ja też) to zrezygnował z tego pomysłu

Ostatnia edycja:
szynka konserwowa, lub zwykła,
- jajka gotowane na twardo,

- kukurydza z puszki,
- ananasy z puszki,
- por,
- ser żółty,
- majonez.
Jajka ugotować na twardo, pokroić w kostkę.

Ananasy pokroić na kawałeczki,
pora w półplasterki,
szynkę w paseczki.
Ser zetrzeć na tarce o grubych oczkach.
Wszystkie składniki układać w misce warstwami rpzekładamymi majonezem, np. warstwa pora, na to warstwa majonezu, jajka, majonez, kukurydza, majonez... i tak do wyczerpania składników. Ostatnią warstwa powinien być ser żółty.

Nie wolno MIESZAĆ!

w jakich to ma byc ilosciach???????????????????????????????

Ja to wszystko juz przechodziłam i pamietam że w ciąży z moja córcią tez bylam tak wcześnie i powiedział mi że to ciąza tylko bardzo wczesna i kazal przyjśc za 2-3 tyg i wtedy juz bylo widać serduszko. A ja teraz szukam na siłę potwierdzenia że to ciąża tak bardzo bym chciala :sorry:
Trzymam kciuki;-);-)

Ja zajrzę:tak::tak:

w jakich to ma byc ilosciach???????????????????????????????
ten przepis znalazłam w internecie ale nie było proporcji :zawstydzona/y:

Melduje się po wizycie. Wszystko dobrze, dzidzia jest na swoim miejscu słuchałyśmy tylko serduszka. Ginka stwierdziła, że najlepsza dla niego zabawa to teraz chowanego :tak::tak::tak::-D:-D:-D bo ucieka i się chowa;-);-)

reklama
Do góry