reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

Siemacie Lachonarium

Piękny dzisiaj dzień w sam raz do roboty. Pranie nastawione, kawa zaraz będzie no i BB oczywiście.

A zapomniałam o największej robocie - nadrabianie zaległości od wczoraj.
:eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek:
cholernie mi sie podoba ten kolor emotikonki - taki wiosenny
:eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek:

reklama
Witam dziewuszki!!!! na samym poczatku uspokajam zyje i nic mi nie jest poza wirysowym zapaleniem gardla jak twierdzi moja lekarz ..... a moja mam nadal sie upiera ze te moje nacieki na migdalach i na gardle to nie jest tylko zapalenie! :eek: ale mi to wsio ryba! grunt ze ustepuje! dzisiej juz lepiej! :sorry:

A ja sie chcialam pochwalic ze wczoraj zaklepalismy wakacje juz na 1 maja!!!!! :-D:-D:-D:-D:-D na grecką wyspe Zakynthos :laugh2: - tylko dooopa blada bo jeszcze bede przed owu :confused2:
Super, że się już lepiej czujesz:-) Mama się zawsze będzie przejmować... Moja Wczoraj powiedziała że przyjedzie pomóc mi sprzątać, kiedy narzekałam że się nie wyrobię do piątku (muszę wziąć jutro wolne i nie będę na BB:baffled: - jak ja to przeżyję). Kochana jest, ale przecież nie będę jej wykorzystywać.
Musisz dbać o gardełko... My w pracy mamy takie powiedzenie, że ból gardła oznacza"brak obcej śliny w organizmie" :-D
Grecja.... mmm marzenie (tak Kropeczko teraz chodzi o Grecję:-)) Ale Ci zazdroszczę:-)

Siemacie Lachonarium
Piękny dzisiaj dzień w sam raz do roboty. Pranie nastawione, kawa zaraz będzie no i BB oczywiście.
A zapomniałam o największej robocie - nadrabianie zaległości od wczoraj.
:eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek:
cholernie mi sie podoba ten kolor emotikonki - taki wiosenny
:eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek:
Siemasz Haniu... Jak tam wizyta u Architekta?? Na kawę tez się piszę. Z mleczkiem, bo już jedną wypiłam. A co do koloru, ja tez uwielbiam zielony. I między innymi dlatego lubię święta wielkanocne:-):eek::eek::eek:

Siemasz Haniu... Jak tam wizyta u Architekta?? Na kawę tez się piszę. Z mleczkiem, bo już jedną wypiłam. A co do koloru, ja tez uwielbiam zielony. I między innymi dlatego lubię święta wielkanocne:-):eek::eek::eek:

A złożyłam swój podpis chyba na 20 egzemplarzasz różnych pism, dostałam fakturę do łapy i projekt działki i tyle.

Kawusia dla mnie tylko z mleczkiem. Po studiach tylko była kawa rozpuszczalna, potem koleżanka przeżuciła mnie na sypaną a jak zaczeliśmy starania to kawa inka i nieraz kupuję sobie jednorazówki sypanej i se dosypuje na smaka i zawsze ale powtarzam zawsze z mleczkiem i na kubek 2 łyżeczki cukru.
Radzę zapamiętać jaką kawusie pije Księżna.

Kurde mol ale mi się dzisiaj nic nie chce.

Kawusia dla mnie tylko z mleczkiem. Po studiach tylko była kawa rozpuszczalna, potem koleżanka przeżuciła mnie na sypaną a jak zaczeliśmy starania to kawa inka i nieraz kupuję sobie jednorazówki sypanej i se dosypuje na smaka i zawsze ale powtarzam zawsze z mleczkiem i na kubek 2 łyżeczki cukru.
Radzę zapamiętać jaką kawusie pije Księżna.

Kurde mol ale mi się dzisiaj nic nie chce.
jak ja cię dobrze rozumie juz dawni powinnam iść okna myć ale mi sie tak nic nie chcę że :szok: ide sobie kawke zrobić ja mam taką super włoska rozpuszczalna i do tego mleczko coś pysznego juz lecę sobie zrobić moze mi siły przybędą

Witam wszystkich:-) Aż głupio się przyznać ale dopiero wstałam,miałam ciężką noc. Ja też biore wiesiołek ale od wczoraj mam nadzieje że cos pomorze.
Kinguś piękny brzuszek:-):-). Eve84 to dobrze że już wracasz do zdrowia.
Życze wam miłego dnia:-):-):-):-):-):-)

Kinguniu vel Kopciuszku! :laugh2: sliczny zgrabniutki brzusio!!!!! ja tez chce juz taki!!!! :eek:
Kroptusiu ale ci ten suwaczek zauswa toz to juz 20 tydzien!!!!! jak sie czujesz????

Kroptusiu jak ty sie czujesz to juz połowa ciąży, podziel sie ze mną odczuciami swoimi i powiedz jak wam sie udało bo nie dokope sie pewnie do tego wątku.

reklama
Kroptusiu ale ci ten suwaczek zauswa toz to juz 20 tydzien!!!!! jak sie czujesz????

Dzieki kochana jakos ciagne :-) Ciagle sie cos dzieje, ciagle l4 jak nie skurcze to zle wyniki jak to ok to lozysko przodujace i plamienia, znow skurcze i tak w kolo macieja, siedze w domu i odliczam dni, tygodnie oby do bezpiecznego choc 34tyg...23.04 mam wizyte i gin podejmie decyje czy juz do konca ciazy ide do szpitala czy mam szanse na przelezenie w domu :-) OBY .... :-)

Do góry