reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

katarzynka czemu myslisz ze to ciąża? jejku jak ja bym tego chciała. dzis mija 37dzien cyklu bez @ (moj pierwszy w zyciu tak dlugi cykl) no drugi bo juz jedne dziecko mam;) No i nie wiem... jutro sie wyjasni.
Przypuszczam ze u mnie dopiero okolo 3tydzien by był.... czyli zagnierzdzanie
Na pewno jutro dam znac i test pewnie zrobię we wtorek.
Buźka**

pozdrawiam wszystkich mocno

reklama
katarzynka czemu myslisz ze to ciąża? jejku jak ja bym tego chciała. dzis mija 37dzien cyklu bez @ (moj pierwszy w zyciu tak dlugi cykl) no drugi bo juz jedne dziecko mam;) No i nie wiem... jutro sie wyjasni.
Przypuszczam ze u mnie dopiero okolo 3tydzien by był.... czyli zagnierzdzanie
Na pewno jutro dam znac i test pewnie zrobię we wtorek.
Buźka**

pozdrawiam wszystkich mocno

pamiętam ze pisalaś o zasinieniu i rozpulchnieniu szyjki macicy a znalazłam w jakimś medycznym artykule(kopiowalam Ci) informację ze to jest jeden z objawów ciązy, do tego masz wysoką temperaturę i biały śluz... będzie dobrze:tak: na 100% nie wiem oczywiście ale większośc objawów na to wskazuje

Prawie 3 lata temu stracilam ciaze bedac w pozamzcicznej. Straszne przezycie a i szpital nie pomogl, wiec przez dluzszy czas ochota na dzidzie nie minela ale strach blokowal cale cialo.
Minelo troche czasu, ktory zagoil rany wiec postanowilismy z kochanym mezulkiem zadzialac ponownie. Zwlaszcza, ze zegar tyka.
Mam nadzieje, ze szczescie sie do nas usmiechnie i usciskamy kiedys zdrowego bobaska.
Do tej pory nasze staranie polegalo na "nie uwazaniu" :-), choc w ostarnim cyklu sie do tego BARDZO przylozylismy :zawstydzona/y: wyliczajac dokladnie dni i mierzac temp.

trzymam kciuki! na pewno się uda. Moze spróbuj testy owulacyjne, pomagaja wyznaczyć termin owu.

Ostatnia edycja:
Witajcie Kochane :-D
Wpadlam na chwilke... chcialam Wam cos pokazac.
Zrobilam dzisiaj test owu - znowu bardzo mocna krecha, wiec polecialam do apteki po ciazowy i ... oczywiscie wynik negatywny. Ciazy nie ma, ale o co chodzi z tymi testami owu ? Macie jakas teorie ??
Wieczorkiem poczytam co dzisiaj naskrobalyscie i bede odpisywac :tak:
Poki co zycze Wam milego wieczorka ;-)

MOZE MASZ PODWYZSZONY HORMON LH :confused: JA CHYBA MAM ( JESZCZE NIE BADALAM ) STWIERDZIALAM PO TYM ZE ZA KAZDYM RAZEM BEZ WZGLEDU NA DZIEN CYKLU TESTY OWULACYJNE WYCHODZILY MI POZYTYWNE, A CYKLE MAM BEZOWULACYJNE :baffled:
MOZE PRZEBADAJ HORMONKI :sorry2:

Hei dziewczynki,
bylam troszke zajeta dzisiaj i nadal jestem w kiepskiej formie,bola jelita ale pojadalm warzywek i mam nadzieje ze bedzie lepiej.
Od jutra czyli 12-17 czas na przytulanie a 17 w czwartwk owulka,i teraz tak przytulac sie codzienenie,czy czekac do czwartku?ja juz wszytkiego probowalam,codziennie,co dwa dni,bez planowania tez bylo,ale jescze nie probowalismy z czekaniem do tego dnia:-)
Co myslicie o tym?
A dzisiaj np.mam bardzo przezroczysty ciagnacy zel i nie wiem co to?

Babo - wiec sie po prostu dzisiaj przytulaj.
Wiesz, mozna sobie z gory zakladac plan przytulanek, ale jesli Twoj organizm wysyla Ci jakies sygnaly, to trzeba swoje zalozenia zmodyfikowac. Moze ten cykl bedzie krotszy i owu przyjdzie wczesniej? Mowi ze taki sluz jest najbardziej plodny wiec ja chyba bym dzis juz sprobowala. A potem zobaczysz jak cykl bedzie sie ukladal

trzymam kciuki! na pewno się uda. Moestety poronienia sie zdarzają ale przeciez nie będzie tak z kazdym razem. Moze spróbuj testy owulacyjne, pomagaja wyznaczyć termin owu.

Jejku dzieki wielkie, fajnie pogadac sobie z kims z tymi samymi watpliwosciami wiem ze nie jestem sama. Kocham mojego mezulka i nie chce go martwic moimi watpliwosciami, jego mama zmarla po porodzie i wszystko co jest zwiazane z ciaza chyba troche go stresuje, a ja tez nie mialam przyjemnych wspomnien z moja nieudana ciaza. To wszystko sie kumuluje i troche martwi. :-(

Jejku dzieki wielkie, fajnie pogadac sobie z kims z tymi samymi watpliwosciami wiem ze nie jestem sama. Kocham mojego mezulka i nie chce go martwic moimi watpliwosciami, jego mama zmarla po porodzie i wszystko co jest zwiazane z ciaza chyba troche go stresuje, a ja tez nie mialam przyjemnych wspomnien z moja nieudana ciaza. To wszystko sie kumuluje i troche martwi. :-(

hei Olesia 33.
Witamy u nas:-)Szybkiego zafasolkowania:-)
Nie martw sie i mysl pozytywnie,bedzie dobrze:-)

reklama
Babo - wiec sie po prostu dzisiaj przytulaj.
Wiesz, mozna sobie z gory zakladac plan przytulanek, ale jesli Twoj organizm wysyla Ci jakies sygnaly, to trzeba swoje zalozenia zmodyfikowac. Moze ten cykl bedzie krotszy i owu przyjdzie wczesniej? Mowi ze taki sluz jest najbardziej plodny wiec ja chyba bym dzis juz sprobowala. A potem zobaczysz jak cykl bedzie sie ukladal

Tez tak mi sie wydaje,a od jutra bede robic tesciki i zobaczymy co pokarza:-)
A jak u ciebie,kiedy ty masz owulke?

Do góry