küçük
Fanka BB :)
a kto by nie chciał .. ;-)też już bym chciała chodzić na USG i oglądać fasolkę...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a kto by nie chciał .. ;-)też już bym chciała chodzić na USG i oglądać fasolkę...
wow!!!! super wiesci!!!! GRATULUJĘ!!! :-)Witam!!!Nie dostałam @ wiec zrobiłam testa i wyszła druga blada kreska ale ja widac, wiec poczekam pare dni i zrobie jeszcze jeden test:-)
przytulam mordeńko!hej....
niestety tak jak podejrzewałam dostalam tą wstrętną @ wcześniej... w nocy a wlasciwie nad ranem o 5 taki ból mnie straszny obudził.....
smutno mi strasznie... :-(
Liluniu doskonale wiem co czujesz! przeszłam przez to pare lat temu! najwazniejsze zeby guz byl operacyjny!!!! a z tego co czytma tak jest! bądź dobrej myśli! poza tym musza stwierdzic co to za guz nie wszystkie guzy to złosliwe raki!Witajcie Dziewczynki.
Ja jestem dzisiaj bardzo smutna :-(
Wczoraj sie dowiedzialam ze moj Tata prawdopodobnie ma raka pluca :-(
wyszledl mu guz na plucu o wiekosci 3 cm
teraz przechodzi wszystkie mozliwe badania i czeka go operacja :-(
:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-) dobreCoś dla oka:-)
dzieki :*** a przed chwila sie zastanawialam gdzie naszą evcie wcielo;-)przytulam mordeńko!
dzieki kochana, ja łapie i łapie te fluidki , zbieram i zbieram , ale jak narazie coś się nie chcą mnie trzymać....Wiesz, że Ty u mnie masz specjalne fluidki ;-);-)
a no ja mialam dzisiej wolne i na badankach bylam - testach skornych i tak wszystkiego nie zrobili! bede musiala jeszcze raz robic! jak juz objawy ustapia ale wtedy mam zamiar byc juz ciężąrówka wiec pewnie sie odwlecze na kiedys...dzieki :*** a przed chwila sie zastanawialam gdzie naszą evcie wcielo;-)..
a co ty za badania robilas?? i kiedy wkoncu zaczniesz staranka??a no ja mialam dzisiej wolne i na badankach bylam - testach skornych i tak wszystkiego nie zrobili! bede musiala jeszcze raz robic! jak juz objawy ustapia ale wtedy mam zamiar byc juz ciężąrówka wiec pewnie sie odwlecze na kiedys...
a no ja mialam dzisiej wolne i na badankach bylam - testach skornych i tak wszystkiego nie zrobili! bede musiala jeszcze raz robic! jak juz objawy ustapia ale wtedy mam zamiar byc juz ciężąrówka wiec pewnie sie odwlecze na kiedys...
Witam Wszystkie przyszłe mamy!!mam 23 lata i jestem ze szczecina,w wieku 18 lat poroniłam w 11 tygodniu:teraz staram sie o małego dzidziusia,ale boje sie ze moge byc niepłodnana dodatek mam strasznie nieregularne miesiączki!!!prosze o odp.cos na ten temat!!czy mam jakąs szanse na bycie mamą???Pozdrawiam :