reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Witam!!!Nie dostałam @ wiec zrobiłam testa i wyszła druga blada kreska ale ja widac, wiec poczekam pare dni i zrobie jeszcze jeden test:-)
wow!!!! super wiesci!!!! :-D:-D:-D:-D GRATULUJĘ!!! :-)
hej....
niestety tak jak podejrzewałam dostalam tą wstrętną @ wcześniej...:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: w nocy a wlasciwie nad ranem o 5 taki ból mnie straszny obudził.....
smutno mi strasznie... :-(
przytulam mordeńko! :sorry:
Witajcie Dziewczynki.

Ja jestem dzisiaj bardzo smutna :-(
Wczoraj sie dowiedzialam ze moj Tata prawdopodobnie ma raka pluca :-(
wyszledl mu guz na plucu o wiekosci 3 cm
teraz przechodzi wszystkie mozliwe badania i czeka go operacja :-(
Liluniu doskonale wiem co czujesz! przeszłam przez to pare lat temu! najwazniejsze zeby guz byl operacyjny!!!! a z tego co czytma tak jest! :sorry: bądź dobrej myśli! poza tym musza stwierdzic co to za guz nie wszystkie guzy to złosliwe raki! :sorry:
Coś dla oka:-)

823052924.jpeg
:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-) dobre

dzieki :*** a przed chwila sie zastanawialam gdzie naszą evcie wcielo;-):tak:..
a no ja mialam dzisiej wolne i na badankach bylam - testach skornych i tak wszystkiego nie zrobili! :nerd: bede musiala jeszcze raz robic! jak juz objawy ustapia ale wtedy mam zamiar byc juz ciężąrówka wiec pewnie sie odwlecze na kiedys...:baffled:

Kingus! Super...co post to lepesze wiesci przynosisz...no tylko to spotkanie z muszelka...no ale moze to tez przez nerwy przed wizyta? sciskam mocno!
A probowalas w jakiejs aptece online te witaminy dorwac?

Martynka! super wiesci!!!! W takim razie trzymamy kciukaski za te silne 3 pechezryki coby byly z nich piekne jajeczka i blizniaki!!!!

Sciskam reszte mocno!

Ostatnia edycja:
Witam Wszystkie przyszłe mamy!!mam 23 lata i jestem ze szczecina,w wieku 18 lat poroniłam w 11 tygodniu::(teraz staram sie o małego dzidziusia,ale boje sie ze moge byc niepłodna:(:(:(na dodatek mam strasznie nieregularne miesiączki!!!prosze o odp.cos na ten temat!!czy mam jakąs szanse na bycie mamą???Pozdrawiam :(:(:(:

reklama
Witam Wszystkie przyszłe mamy!!mam 23 lata i jestem ze szczecina,w wieku 18 lat poroniłam w 11 tygodniu::(teraz staram sie o małego dzidziusia,ale boje sie ze moge byc niepłodna:(:(:(na dodatek mam strasznie nieregularne miesiączki!!!prosze o odp.cos na ten temat!!czy mam jakąs szanse na bycie mamą???Pozdrawiam :(:(:(:

witaj
przykro mi z powodu poronienia
trzeba teraz optymistycznie myśleć a nie zakładać z góry ze jestes niepłodana, jak długo sie starasz??
ja też mam nieregularne miesiączki ale ja miałam podwyższona prolaktynę i od kiedy biore bromergon to cykle sie wyregulowały ale trwają 36 dni,
przede wszystkim odwiedz ginekologa on ci powie co i jak i napewno pomoze wyregulować cykl :tak:

Do góry