:-)od dluzszego czasu tylko przegladam take fora ale nie mam odwagi by sie na nim zalogowac. Ale ze rozpoczelismy Nowy Rok trzeba cos zmienic, poznac nowych ludzi, a moze zdobyc nowych znajomych.
Cos o mnie: mam 33 no prawie 34 latka, moj kochany maz 34. Jestesmy razem od 16 lat. Prawie 3 lata temu udalo nam sie zajsc w ciaze dosyc szybko ale niestety nie cieszylismy sie nia dlugo, stracilam moja fasolke w ciazy poza macicznej. Przez dluzszy czas panicznie balam sie nawet probowac,ale podjelismy decyzje by przezwyciezyc strach i zaczac dzialac
Mam nadzeje ze nowy rok przyniesie duze zmiany.
Dziewczyny nie wiem jak wy ale ja czasami mam wrazenie ze zachowuje sie jak troche "oblakana". Tak bardzo chce byc w ciazy, ze wydaje mi sie, ze mam "typowe" objawy a potem dostaje "C". Powiedzcie, ze wy tez tak czasem macie, poczuje sie troche lepiej ;-).
Powiedzcie co o tym myslicie, czy to znowu "oblakanie": przez ostatnie kilka 6/7 dni mam temp. 37, bola mnie piersiaczki
, a 6 dni po moich najplodniejszych dniach czulam dziwne skurcze wdolnej czesci brzucha ale tylko 1 dobe. Co to takiego?
A "C" mam dostac 15.01 czyli na nastepny tydzien.