olesia_33
"Rzeczy piekne sa trudne"
papapapapapapapapaaapaKochane - ja nie daję rady - poczytałam odpisałam ale tak mnie łeb napier..... że ide spać
kolorowych snów
buziaki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
papapapapapapapapaaapaKochane - ja nie daję rady - poczytałam odpisałam ale tak mnie łeb napier..... że ide spać
kolorowych snów
buziaki
wiesz co hanka wstydz sie ze cie caly bozy dzien nie bylo!! twoje lachony czekaly a ty co?
doradzcie mi czy mam czekac z tym bolem...bylam miesiac temu u gina to mialam badanie i bylo ok..nie wiem czy tak mozna chodzic z tym bolem...a moze cos mam na jajnikach..kurcze troche sie denerwuje:-(
Nawet wielcy tego świata muszą czasami odpocząć. Mam szwadron zastępców, którzy godnie mnie zastępują kiedy władczyni się relaksuje.
Powróciłam rządzić, anarchia się skończyła.
Idź skarbie i wyśpij się - za mnie też bo ja notorycznie nie dosypiam.Kochane - ja nie daję rady - poczytałam odpisałam ale tak mnie łeb napier..... że ide spać
kolorowych snów
buziaki
moim zdaniem, jeżeli to nie przejdzie do jutra to powinnaś się zgłosić do gina.doradzcie mi czy mam czekac z tym bolem...bylam miesiac temu u gina to mialam badanie i bylo ok..nie wiem czy tak mozna chodzic z tym bolem...a moze cos mam na jajnikach..kurcze troche sie denerwuje:-(
strach się bać - witaj...:-):-):-):-)Nawet wielcy tego świata muszą czasami odpocząć. Mam szwadron zastępców, którzy godnie mnie zastępują kiedy władczyni się relaksuje.
Powróciłam rządzić, anarchia się skończyła.
ja wyczytałam, że prolaktynę można badać w dowolnym dniu tylko trzeba być wypoczętym(wyspanym) i nie denerwować się niczym nawet dzień wcześniej a po przyjsciu na pobranie krwi posiedzieć wcześniej. No i na czczo jako chyba jedyne trzeba robić bo reszta hormonów to nie ma takich wymagań. Na czcz lub trzy godz po jedzeniu po posiłek może wpłynąć na wynik prolaktyny. Podejrzewam, że i tak jak wyjdzie podwyższona albo w ogóle to dobrze jest ją zrobić co najmniej dwa razy - dla porównania...Do wszystkich zainteresowanych badaniem prolaktyny!!! Dziś Elżbietka uświadomiła mnie, że można robić to badanie razem z progesteronem. Jest to dla mnie wiarygodne, ponieważ jej tak kazał zrobić lekarz. Wcześniej wyczytałam że powinno się to badanie robić przed owulacja,ale nikt mi tego nie potwierdził. Tak czy inaczej ja zrobię oba te badania w piątek, najwyżej później powtórzę.
no to wiosna już tuż tuż - nowe ciuszki - a w jakich kolorkach??Hanka cieszy mnie, że @ jeszcze nie ma!!!!
Wróciłam z zakupów z moim kochanym. Nawet udało mi sie go naciągnąc na parę rzeczy, dostałam płaszczyk, spodnie i bluzeczkę, na więcej mi sie nie udało go naciągnąć...