Nesbitt33
Fanka BB :)
A ja trzymam mocno za Ciebie kciuki. Może akurat jeśli nie w tym to właśnie w październiku się uda. Ja w tym cyklu nie wierzyłam że się uda bo wgl nie zgraliśmy się z owu, gdy miała być to mąż wyjechał z pracy w delegacje. Tobie też owu może się przesunąć lub plemniki przetrwaja kilka dni.. Nie martw się, myśl pozotywnie, myśl że się uda [emoji3590] a w tym cyklu dopóki nie ma @ jeszcze nie wszystko stracone [emoji4]jak tam u Ciebie sytuacja ?
Ja jutro powinnam dostać @, dziś zrobiłam test i oczywiście negatywny. Także już całkiem straciłam nadzieję że się udało bo na pewno okres jutro się pojawi albo w sobotę. Następny cykl też pewnie będzie bezowocny bo w telefon pokazuje mi dni płodne w tygodniu w którym pracuje na noc. Rano jak wrócę z pracy nie będzie czasu na Przytulanki a wieczorem przed moim wyjściem do pracy też będzie problem bo mały zazwyczaj jest w tym momencie szykowany do spania gdy ja szykuje się do pracy. Rzadko kiedy zaśnie np przed 21 żebyśmy mieli jeszcze czas na Przytulanki. Także jestem już podwójnie rozczarowana. No i w listopadzie obchodzić będę 30 urodziny i myślałam że wtedy bym wszystkim powiedziała że jestem w ciąży ale niestety nie będzie takiego fajnego prezentu urodzinowego [emoji24]