Mecenasowa27
Fanka BB :)
Wow super ale się ciesz gratulacje kochana. Masz jakieś objawy ??Ja już nie wytrzymałam [emoji16] testuj i trzymam kciuki za Twoje dwie kreski [emoji3590]Zobacz załącznik 1176297
Ja jutro rano będę testować. Ogólnie czuje się normalnie, jedynie od kilku dni mam takie podświadomie przeczucie że się udało, lekkie pobolewanie piersi krótkie i tylko czasami. A dziś... byłam w pracy i przed przerwą czyli jakoś po 18 zaczęło mnie lekko mdlic, ale w sumie nie czułam się mocno głodna żeby to miało być z tego powodu. Po przerwie natomiast miałam ciągle uczucie gorzkosci w ustach. Wiem że w ciąży kobiety mają metaliczny posmak ale to raczej nie to tylko mam wrażenie że mam ciągle goszka sline. Plukalam usta woda i nic to nie dało, później próbowałam przegryzc to paluszkami (takimi "bez soli" dla dzieci) i nic, a wróciłam niedawno do domu to pomyślałam że jak zjem loda to słodycza zniweluje ten posmak i kurczę jadłam tego loda i ciągle czulam gorzki smak w ustach mimo że jednocześnie normalnie czułam smak słodkich lodów i ciągle mam gorzko w buzi mam nadzieję że to jakis wczesny dziwny objaw ciąży bo jak nie to nie wiem co mi jest