reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania, początki

reklama
Na betę właśnie nie mam opcji żeby iść, nie mieszkam w Pl, a tu jest ciężko żeby zrobić. Właśnie chyba poczekam 2 dni i zobaczymy czy kreska ciemnieje. Nie chcę narazie się cieszyć bo czasami się okaże że test był fałszywie dodatni... Dodam że miał czułość 10
No pewnie :) jak dasz radę to podejdź do tego na chłodno A za 2 dni się okaże :)

Narazie cisza! Na szczęście jestem dziś do wieczora w pracy więc mam czym zająć myśli! Ale bardzo się stresuje, ostatnio robilam bete w lutym przy ciąży biochemicznej, wtedy termin wskazywał na 15.10 - urodziny mojego narzeczonego. Może jednak sprawie mu prezent.. :)
Masz już te wyniki ? Bo ja tutaj czekam jak na szpilkach

Dziewczyny, mam pytanie. Czy to możliwe aby test wyszedł pozytywny na 5 dni przed miesiączka? Kreska wyszła bardzo słaba i się zastanawiam czy jest pozytyw czy test zepsuty 🤷‍♀️
Ja tak mialam przy teście o czułości 25 wychodził cień cienia a przy 10 jedna kreska xD
Hej dziewczyny, tutaj jeszcze nie przedstawiłam się tylko Was podczytywałam. Mam na imię Klaudia i mam 25 lat, u nas to drugi cykl starań obecnie 23dc (cykle średnio 32 dni), owu gdzieś około 16-17dc więc teraz oczekuje na testowanie. Ktoś razem ze mną przełom września-października? :)
Ja mam 05.10 @ dostać albo i nie 😊

Ja się spodziewam @ 29, ale różnie może być ze względu na to, że mi się strasznie wszystko rozregulowało po drugiej ciąży. No i w dodatku jestem przeziębiona. [emoji1784]
Także aktualnie mam cykle między 28 a 37 dni. [emoji16]
Najgorzej jak mam taki długi cykl, bo oczywiście zawsze się objawów ciąży doszukuję. [emoji23]

Dziewczyny dzis razem z beta hcg robilam wyniki tarczycy. Chyba doszło do jakiejś pomyłki ponieważ na systemie online u nich pokazuje mi tylko 3 wyniki tarczycy, brakuje 2 oraz najwazniejszego BETA HCG na który czekam cały dzień! Jestem wściekła :/

reklama
hej, jestem nowa w tym wątku:) jestem po IUI, będę robiła test w sobotę rano (14 dpo), objawów żadnych, czuję się jak przed @ ale oby to nie była ona...

Do góry