reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania, początki

Ja także trzymam kciuki [emoji846]
Hej dziewczyny muszę się pożalić znowu się nie udało więc zaczynamy nowy cykl :( Pocieszające jest to że w tą sobotę zaczynamy tygodniowy urlop z mężem i akurat wypadają dni płodne więc będziemy działać :D Trzymajcie kciuki może w końcu się coś zalęgnie :) :) Pozdrawiam WAS!!

reklama
Dołączam do zaciskania kciuków za Was wszystkie!
Ja póki co ciągle czekam na wizytę u gina (26 października) żeby dostać zielone światło. Bardzo bym chciała już zacząć starania... Dobrze, że w domu dwójka maluchów już jest to czas płynie trochę szybciej. [emoji6]

Dołączam do zaciskania kciuków za Was wszystkie!
Ja póki co ciągle czekam na wizytę u gina (26 października) żeby dostać zielone światło. Bardzo bym chciała już zacząć starania... Dobrze, że w domu dwójka maluchów już jest to czas płynie trochę szybciej. [emoji6]
to jeszcze musisz długo czekać... życzę Ci by ten czas minął błyskawicznie i starania były owocne w 1 cyklu. Ja czekam już niecierpliwością by zacząć testować...@ powinnam dostać za tydzień. Kupilam test ciazowy na którym jest napisane że wykrywa ciążę 6 dni wcześniej... Ale nie chce mi się w to wierzyć , mam nadzieję że chociaż do środy wytrzymam że zrobieniem testu 🤣

U mnie dzisiaj 22dc, 7 dni do @. Im bliżej tym coraz bardziej mam w głowie ze się nie udało.. Aż boję się testować za te 7 dni a równocześnie nie mogę doczekać.

W poprzednie ciąże zachodziłam szybko. Pierwsza w 3 cyklu starań, a druga w 2 cyklu. Jeśli tendencja się utrzyma to teraz powinnam zajść w 1 [emoji23].
Ja sobie obiecuję, że jak już będę mogła testować to nie szybciej niż w dniu spodziewanej @, ale wątpię bym rzeczywiście dała rade wytrzymać.
Albo wymyśliłam sobie, że ponieważ mam już syna i córkę to kolejne dziecko będzie dla mnie zagadką, aż do porodu... [emoji12]
to jeszcze musisz długo czekać... życzę Ci by ten czas minął błyskawicznie i starania były owocne w 1 cyklu. Ja czekam już niecierpliwością by zacząć testować...@ powinnam dostać za tydzień. Kupilam test ciazowy na którym jest napisane że wykrywa ciążę 6 dni wcześniej... Ale nie chce mi się w to wierzyć , mam nadzieję że chociaż do środy wytrzymam że zrobieniem testu [emoji1787]

reklama
Do góry