reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

marta &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& trzymam do jutra puszczę dopiero jak dasz znać co i jak:-);-)elcia popytaj koleżanki może któraś ma porządnego:tak: takie świeżynki mi wysłałaś ze teraz to nie ma bata o niezaciążeniu:tak::-D nie martw się na zapas będzie dobrze,głowa do góry a pierś do przodu:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Elka GRATULUJE!!:happy: ale sie cieszę... niech to będzie piękne dziewięć miesięcy
Magda88 nadal trzymam kciuki i wierzę, że jak nie tym razem to następnym... będziemy czekać aż zobaczymy i twoje II
Marta- && za justrzejszą wizytę - bez wątpienia będzie wszystko ok :)

a ja wizytuję się we wtorek... i też trochę się stresuję... choć niby nie mam podstaw do obaw, nawet czasem mam wrażenie że młode już czuję, i choć to pewnie jelita to jednak lubię tę myśl że to może jednak dziecko...

i u nas pięknie dziś było, a ja cały dzień w pracy - mamy ogromne okna więc patrzyłam na błękitne niebo, złote drzewa i pomyślałam że jak młode przyjdzie na świat to one znów będą się zielenić...

z ciuchów kupiłam jeansy na allegro - myślałam że będą bardziej dopasowane, ale na mnie teraz mało co jest dopasowane... i płaszcz zimowy przyszedł - całkiem trafiłam z rozmiarem...

pozdrawiam!

Witam,
nie miałam czasu zajrzeć rano, ale cały czas myślałam o waszych teścikach ;-)

Czesc Laski

Melduje sie Zobacz załącznik 508277no i chyba BEREK!!!

Madzia tak mi przykro, przechowam berka dla Ciebie:tak:

Pięknie GRATULUJĘ!!!!!

Ja się po prostu boję,że może mam problem z zagnieżdżaniem jajeczek. Czy któraś z Was wie,jakie leki trzeba brać?

Kochana przykro mi, że tym razem się nie udało. Nie trać nadziei berek krąży :tak:
A o zagnieżdżeniu nie myśl bo zwariujesz. W ogóle nie dopuszczaj do siebie takich myśli!!!!
Ja po stracie miałam niesamowicie rozregulowane cykle i @ odczucia zupełnie się zmieniły.

Marta za jutrzejszą wizytę &&&&&&&&&&&&

Ja jutro jadę na ppap, więc też proszę o kciuki!

marta &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& trzymam do jutra puszczę dopiero jak dasz znać co i jak:-);-)

Możesz puścić ok 9:30 bo po lekarzu jadę prosto do firmy zawieźć zwolnienie więc nie ma sensu dłużej :-) odezwę się po powrocie.Ciekawa jestem ile mój synek waży i czy moja pani doktor w końcu rozpozna płeć, nic jej nie powiem że byłam gdzie indziej :-)

marta ojj ty nie dobra chcesz zrobić pani doktor psikusa:-D:-D:-D dobrze ze napisałaś o której mogę puścić bo by mi place ścierpły:szok::-D:-D:-D na pewno fajny chłopaczek z niego będzie 3kg pewnie ma:tak::-)

Marta, Zapominajka - trzymam za Was obie jutro kciuki!

Powiem Wam dziewczyny, że jak zmarł mój synek to czas mi się zatrzymał. Dni się wlokły nie miłosiernie i myślałam, że to czekanie do czasu, kiedy znowu będziemy mogli próbować nigdy się nie skończy.. A teraz tydzień za tygodniem śmigają tak szybko, że nie wiem jak to się stało, że już ponad połowa października minęła. Za 3 tygodnie badanie TSH i jeśli będzie w porządku, będziemy mogli zaczynać :))

Ostatnia edycja:
suana to fakt że jak dzieją się przykre rzeczy to czas staje mamy wrażenie że to było wczoraj:-(ale wspaniałe jest to że się z tym pogodziłaś stanęłaś na nogi i dalej chcesz walczyć;-)życzę ci z całego serducha abyś mogła jak najszybciej zacząć z nami staranka:-)

reklama
Do góry