reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
hej,
Również straciłam 1 ciaze na wczesnym etapie.
Po 1 miesiączce zaszłam ponownie w ciąże.
Ostatnio byłam u lekarza był to wg OM 7 tydz i 2 dni z usg okazało się ze jest ciaza mnijsza o 5 dni względem OM.
Czy mam się obawiać ze coś jest nie tak?
Dodam że serce bilo lecz 100 uderzeń na minutę i to też mnie martwi
Na tak wczesnym etapie często zdążają się rozbieżności,a 5 dni to nie jest dużo.Jak masz wątpliwości i taką możliwość to idź może na konsultacje do innego gina.

Napisane na D5103 w aplikacji Forum BabyBoom

@DorciaMamaOlka co tam u was słychać?

Alunia u nas wszystko dobrze :) Hania wczoraj dwa miesiące :D czas leci okropnie szybko :) jest grzeczna i pięknie się śmieje :) nauczyła się ssac pięści :D codziennie spacerujrmy bo pogoda piękna :)
1523250153-646d14c20b24d95c-aaaaaa.jpeg
zrobił się z niej klopsik już niesamowity [emoji7] opowiadaj co u Was :) jak malutki? Jak sobie radzicie? Karmisz piersią? Ja karmię co daje mi ogromną radość i zarazem jestem z siebie dumna,bo to było moje małe marzenie :)

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Alunia u nas wszystko dobrze :) Hania wczoraj dwa miesiące :D czas leci okropnie szybko :) jest grzeczna i pięknie się śmieje :) nauczyła się ssac pięści :D codziennie spacerujrmy bo pogoda piękna :)
zrobił się z niej klopsik już niesamowity [emoji7] opowiadaj co u Was :) jak malutki? Jak sobie radzicie? Karmisz piersią? Ja karmię co daje mi ogromną radość i zarazem jestem z siebie dumna,bo to było moje małe marzenie :)

A Wiktor też rośnie ostatnio przez tydzień skoczył 2850 na 3410 [emoji4].Piersią też karmie chociaż początki były ciężkie, żeby po cc tą laktacje rozkręcić,ale jakoś samo zaparciem się udało.Wczoraj mały skończył 3 tygodnie i ten czas mi strasznie leci [emoji5].Dalej się zmagamy z żółtaczką, ale z dnia na dzień jest lepiej.Hania ładna dziewczynka i jak to szybko zleciło, że już u was 2 miesiące [emoji5].
6827e02dfa7e781271f6e3257be7b48c.jpg

A Wiktor też rośnie ostatnio przez tydzień skoczył 2850 na 3410 [emoji4].Piersią też karmie chociaż początki były ciężkie, żeby po cc tą laktacje rozkręcić,ale jakoś samo zaparciem się udało.Wczoraj mały skończył 3 tygodnie i ten czas mi strasznie leci [emoji5].Dalej się zmagamy z żółtaczką, ale z dnia na dzień jest lepiej.Hania ładna dziewczynka i jak to szybko zleciło, że już u was 2 miesiące [emoji5].
6827e02dfa7e781271f6e3257be7b48c.jpg

Ooo jaki słodki misio [emoji7][emoji7][emoji7] fajnie,że udało Ci się rozkręcić laktacje :) a zoltaczka lada dzień sobie pójdzie :)

Śliczna kluseczka <3

@AnetaManiak melduj się :)

Hejka. U Nas w sumie dobrze. Mały jest troszkę przeziębiony ale mam nadzieję, że szybko przejdzie. Nocki przesypia pięknie. Potrafi nawet i 7godz spać [emoji7][emoji7][emoji7]Ja za to mam tak czujny sen, że na każde jego nocne mruczenie już jestem przy łóżeczku, a On w najlepsze śpi [emoji12][emoji12][emoji12]aż Mi dziwnie, że aż tyle przesypia. W dzień po około 2godz aktywny a potem znów około 2 do 3godz snu. U Nas też cieplutko także codziennie siedzimy i chodzimy sobie po ogródku. Narazie sama z nim na spacery nie wychodzę bo boję się, że nie opanuje dwóch psów i wózka. Także spacerki jak Mężuś w weekendy w domu. A pieski by się na Mnie obraziły jakbym ich nie wzięła. W zeszłym tygodniu w środę była u Nas położna i mały ważył 5520g [emoji85][emoji85][emoji85]
Także podejrzewam, że teraz już około 6kg ma. Mały głodomorek z niego. Jakiś czas temu miałam zapalenie piersi i po tym był Mnie problem z laktacją. Mały był dokarmiany mm. Ale od jakiegoś czasu jest lepiej i mam coraz więcej pokarmu[emoji16][emoji16][emoji16]jak tak dalej pójdzie to niedługo będziemy mogli zrezygnować na nowo z mm. Oczywiście bez zmian cały czas pompuje mleczko chociaż od czasu do czasu przykładam małego i jest nie najgorzej. Ale pompowanie Mi nie przeszkadza ważne, że dostaje Moje mleko.
IMG-20180407-WA0006.jpeg
IMG-20180406-WA0000.jpeg

Załączniki

• IMG-20180407-WA0006.jpeg
    IMG-20180407-WA0006.jpeg
    57,9 KB · Wyświetleń: 469
  • IMG-20180406-WA0000.jpeg
    IMG-20180406-WA0000.jpeg
    49,9 KB · Wyświetleń: 471
reklama
Hejka. U Nas w sumie dobrze. Mały jest troszkę przeziębiony ale mam nadzieję, że szybko przejdzie. Nocki przesypia pięknie. Potrafi nawet i 7godz spać [emoji7][emoji7][emoji7]Ja za to mam tak czujny sen, że na każde jego nocne mruczenie już jestem przy łóżeczku, a On w najlepsze śpi [emoji12][emoji12][emoji12]aż Mi dziwnie, że aż tyle przesypia. W dzień po około 2godz aktywny a potem znów około 2 do 3godz snu. U Nas też cieplutko także codziennie siedzimy i chodzimy sobie po ogródku. Narazie sama z nim na spacery nie wychodzę bo boję się, że nie opanuje dwóch psów i wózka. Także spacerki jak Mężuś w weekendy w domu. A pieski by się na Mnie obraziły jakbym ich nie wzięła. W zeszłym tygodniu w środę była u Nas położna i mały ważył 5520g [emoji85][emoji85][emoji85]
Także podejrzewam, że teraz już około 6kg ma. Mały głodomorek z niego. Jakiś czas temu miałam zapalenie piersi i po tym był Mnie problem z laktacją. Mały był dokarmiany mm. Ale od jakiegoś czasu jest lepiej i mam coraz więcej pokarmu[emoji16][emoji16][emoji16]jak tak dalej pójdzie to niedługo będziemy mogli zrezygnować na nowo z mm. Oczywiście bez zmian cały czas pompuje mleczko chociaż od czasu do czasu przykładam małego i jest nie najgorzej. Ale pompowanie Mi nie przeszkadza ważne, że dostaje Moje mleko. Zobacz załącznik 845423Zobacz załącznik 845427
Ale klusek :) moja koło 6 kg będzie miała :) no ale to w końcu kobietka [emoji23] w czwartek mamy szczepienie :( pierwszy raz bo odłożyłam je trochę w czasie :/ już mam pełne portki :( całymi dniami jesteśmy na powietrzu :) więc mała dotleniona na Maxa :)

Do góry