reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Sorki, że tak późno. O 2:12 urodził się Adaś przez cc. Po 15 godzin porodu okazało się, że nie mogę rodzić sn i nigdy nie będę mogła .
Ważymy 4015g i 54cm
1519551913-bc26e1f58b3b53d8-aaaaaa.jpeg

Napisane na MHA-L29 w aplikacji Forum BabyBoom
Śliczności <3 dużo zdrówka dla synka i mamy :) nabierajcie sił :)

p19u3e3k0r1561kr.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Sorki, że tak późno. O 2:12 urodził się Adaś przez cc. Po 15 godzin porodu okazało się, że nie mogę rodzić sn i nigdy nie będę mogła .
Ważymy 4015g i 54cm
1519551913-bc26e1f58b3b53d8-aaaaaa.jpeg

Cudowny chłopiec To trochę dał mamie popalić. Teraz już dużo spokoju życzę. Niech Adaś rośnie zdrowy i silny

Anetka gratuluję Ci kochana [emoji8] Adaś duży chłopczyk [emoji16] Moja Hania starsza a takiej wagi nie ma :) u nas cyc,cyc i jeszcze raz cyc ...niby Hanusia w tydzień przybrała 250 gram więc ok ale ciągle się martwię czy dobrze przybiera ...ech :) noce takie sobie bo pobudki co 2-3 godziny :) w dzień natomiast drzemki po pół godziny i znowu cyc :)

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Anetka gratuluję Ci kochana [emoji8] Adaś duży chłopczyk [emoji16] Moja Hania starsza a takiej wagi nie ma :) u nas cyc,cyc i jeszcze raz cyc ...niby Hanusia w tydzień przybrała 250 gram więc ok ale ciągle się martwię czy dobrze przybiera ...ech :) noce takie sobie bo pobudki co 2-3 godziny :) w dzień natomiast drzemki po pół godziny i znowu cyc :)

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
No u Nas nocka świetna. Spał i tylko trzeba było Go przebierać. Ponoć jest opity wodami. I położne mówiły, że przykaałdać do cyca ale nie na siłę niech nawet koło niego leży i się na niego patrzy. A co jakiś czas wyciskać trochę samemu i Mu do buźki wsadzać, żeby poczuł ten smak

28235427_821368108047110_6863558403995981429_o.jpg

MAM JUŻ 9 TYGODNI ;)
POZDRAWIAMY WSZYSTKIE CIOCIE
I ZA WSZYSTKIE TRZYMAMY KCIUKI
MOJA MAMUSIA DŁUGO O MNIE WALCZYŁA I W KOŃCU SIĘ UDAŁO ;)
Śliczna księżniczka [emoji7]Gratulacje moja Kochana niech maleńka zdrowo rosnie [emoji8][emoji4]buziaki od Cioci [emoji8][emoji4][emoji6]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry