reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

Mój lekarz twierdzi, że poród przedwczesny wywołała infekcja baterią e coli ( crp w dniu przyjęcia do szpitala wynosiło 25)Jednak mi wydaje się, że to jednak bezobiawowo skracała się szyjka i wtedy wydała się infekcja.

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej. Ja dwoje dziecko rodziłam w 25 tc, niestety po prawie 2 miesiącach walki, przegraliśmy i teraz jestem mamą aniołka.

Przykro mi [emoji22]to straszna strata.Oby los się szybko do was uśmiechnął [emoji4].

Napisane na D5103 w aplikacji Forum BabyBoom

Mój lekarz twierdzi, że poród przedwczesny wywołała infekcja baterią e coli ( crp w dniu przyjęcia do szpitala wynosiło 25)Jednak mi wydaje się, że to jednak bezobiawowo skracała się szyjka i wtedy wydała się infekcja.

Jesli lekarz tak powiedzial czyli cos musi w tym byc.. robilas ponowne badanie crp??

[emoji173]walczyć o marzenia[emoji173]

Na badanie Crp idę w następny poniedziałek.

Urodziłam 08.10.2016 r.
13. Kwietnia 2017 r odebrałam wynik posiewu, a w nim :
[emoji830]Escherichia coli - skąpa
[emoji830]Enterococcus faecalis - bardzo
skąpa
[emoji830]Candida species - mierna
[emoji830] Lactobacillus species - obfita
Dostałam Itrokast I robiony antybiotyk. 2 tygodnie później dostałam Macmiror Complex 500 a 30.czerwca odebrałam ujemny wynik posiewu. Do tej pory nie miałam żadnych objawów infekcji.
Ale strach że wróci w ciąży i znów stracę dziecko jest potwornie ogromny[emoji17]

Na badanie Crp idę w następny poniedziałek.

Urodziłam 08.10.2016 r.
13. Kwietnia 2017 r odebrałam wynik posiewu, a w nim :
[emoji830]Escherichia coli - skąpa
[emoji830]Enterococcus faecalis - bardzo
skąpa
[emoji830]Candida species - mierna
[emoji830] Lactobacillus species - obfita
Dostałam Itrokast I robiony antybiotyk. 2 tygodnie później dostałam Macmiror Complex 500 a 30.czerwca odebrałam ujemny wynik posiewu. Do tej pory nie miałam żadnych objawów infekcji.
Ale strach że wróci w ciąży i znów stracę dziecko jest potwornie ogromny[emoji17]

Poprostu w ciazy trzeba bardziej crp kontrolowac [emoji6]

[emoji173]walczyć o marzenia[emoji173]

Hejka kochane :)
Moje cudowne dziecko przyszło na świat 28.01.2018 z waga 4150 i 59cm oczywiście poród siłami natury :) jestem z siebie taka dumna, nikt w nas nie wierzył że damy radę, a tu niespodzianka każdy zaskoczony :)
Mała dostała 10pkt, jest grzecznym dzieckiem, wysypiamy się razem hihi:)
Tylko mam niestety mało pokarmu, muszę dokarmic. Wydaje mi się że po operacji taty emocje wzięły Góra i stres zrobił swoje :(
Ale wracając do tematu, zobaczycie kochane, każda z was zostanie mama:) Trzymam za was mocno kciuki :#
Ps. Nie ma nic wspanialszego od porodu rodzinnego, polecam :)

Moja królewna :)

Załączniki

• IMG_20180221_171203_847.jpg
    IMG_20180221_171203_847.jpg
    40,5 KB · Wyświetleń: 78
reklama
Do góry