reklama
justys0702
Fanka BB :)
Moze bedzie rosla. Najlepiej sprawdzic za 2 dni czy rosnie.Dziewczyny beta 16 więc chyba to nie ciąża znowu biochemiczna bo nie możliwe że taki mały wynik jest. Tylko czy brać dupka dalej czy przestać?
Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
Ja bym dalej brala dupka.
××Ewela××
Jestem 19 dni po zastrzyku trochę nie możliwe że beta taka mała wtedy miałam 63 i to dużo wcześniej. Jutro idę do lekarza zobaczę co powie boję się bo myślałam że ta beta jakoś rozjaśni mi sytuację A tak naprawdę nie wiadomo co znowu. Będę najwyżej powtórzę w poniedziałek. Może pobiore tego dupka jeszcze
Koniecznie daj znać jak będziesz miała wynikHej powtarzałam test dzisiaj rano o czułości 25 i była bardzo jasna kreska A przecież powinna ciemiec więc nie bardzo rozumiem bo test o czułości 10 pokazywał mi ciemniejsze kreske niż ten więc głupieje. Wczoraj miałam na papierze troszkę krwi ale jednorazowo biorę dupka więc stoję w kolejce na bete bo ciężko to ogarnąć myślę że beta wszystko rozwiąże 3majcie kciuki
Aaa już widzę że wynik masz, może sprawdź po dwóch dniach przyrost, może to sam początek
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
AnetaManiak
Kochana przy stymulacji często tworzą się torbiele. One też dają dodatni wynik BTHCG. Dobrze, że idziesz do lekarza niech to sprawdzi. Trzymam kciuki [emoji8][emoji8][emoji8]Dziewczyny beta 16 więc chyba to nie ciąża znowu biochemiczna bo nie możliwe że taki mały wynik jest. Tylko czy brać dupka dalej czy przestać?
Napisane na MHA-L29 w aplikacji Forum BabyBoom
A ktory masz dzien cyklu??Dziewczyny beta 16 więc chyba to nie ciąża znowu biochemiczna bo nie możliwe że taki mały wynik jest. Tylko czy brać dupka dalej czy przestać?
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
××Ewela××
Dzisiaj jest 33 dc i mam raz na jakiś czas takie różowe plamki raz są raz nie maA ktory masz dzien cyklu??
U mnie rozowe plamienie nie bylo dobra oznaka.. najlepiej skonsultowac to z lekarzem.. trzymam za ciebie kciuki :*Dzisiaj jest 33 dc i mam raz na jakiś czas takie różowe plamki raz są raz nie ma
reklama
××Ewela××
Ja uważam że i beta jest za niska i myślę że to biochemiczna znowu porozmawiam o tym z lekarzem, ale nie jest dużo tego plamienia. Sama już nie wiem co o tym myśleć. Dupka narazie biorę zobaczę co powie lekarz póki co idę na noc do pracy A później prosto z niej do lekarzaU mnie rozowe plamienie nie bylo dobra oznaka.. najlepiej skonsultowac to z lekarzem.. trzymam za ciebie kciuki :*