reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

@90_natka robiłam jak wróciłam z pracy ledo widoczna kreska wstalam i zrobiłam jeszcze raz bo może po nocy mocz rozcieczony no i jest jasna kreska ale póki co jeszcze się nie cieszę zbyt mocno

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
Będę trzymać mocno kciuki żeby to w końcu było to!!! Daj sobie czas jakieś 2/3 dni powtórz test. Jak wyjdzie druga kreska to idź na betę i potem umów się na spokojnie do lekarza. Najlepiej jakby to było z 2tyg po terminie @.
Masz jakieś leki? Lekarz kazał Ci coś brać?

Napisane na MHA-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Będę trzymać mocno kciuki żeby to w końcu było to!!! Daj sobie czas jakieś 2/3 dni powtórz test. Jak wyjdzie druga kreska to idź na betę i potem umów się na spokojnie do lekarza. Najlepiej jakby to było z 2tyg po terminie @.
Masz jakieś leki? Lekarz kazał Ci coś brać?

Mam dupka ale narazie nie biorę nie wiem ile mam tych tabletek. Biorę bromergon na prolaktyne lekarz mówił żeby odstawić ale się naczytalam i narazie nie odstawiam biorę po 0.5 tabletki. Najgorsze są te nocki A teraz mam w środę ale poczekam cierpliwie i będę narazie pracowała żeby nie było tak jak ostatnio

Mam dupka ale narazie nie biorę nie wiem ile mam tych tabletek. Biorę bromergon na prolaktyne lekarz mówił żeby odstawić ale się naczytalam i narazie nie odstawiam biorę po 0.5 tabletki. Najgorsze są te nocki A teraz mam w środę ale poczekam cierpliwie i będę narazie pracowała żeby nie było tak jak ostatnio

Ja pracowałam do jakoś 8/9tc. Musisz wierzyć Kochana, co do tego Bromergona to może faktycznie odstawiaj powolutku, żeby tak od razu organizm z grubej rury nie potraktować. Co do dupka no to Ja akurat nic nie musiałam brać na podtrzymanie. Może i Tobie nic nie będzie potrzebne

@90_natka robiłam jak wróciłam z pracy ledo widoczna kreska wstalam i zrobiłam jeszcze raz bo może po nocy mocz rozcieczony no i jest jasna kreska ale póki co jeszcze się nie cieszę zbyt mocno

No to trzymam kciuki ,żeby ta krecha się zmieniła w bobasa.Teraz tylko pozytywne nastawienie i czas pokaże co dalej [emoji4].

Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja pracowałam do jakoś 8/9tc. Musisz wierzyć Kochana, co do tego Bromergona to może faktycznie odstawiaj powolutku, żeby tak od razu organizm z grubej rury nie potraktować. Co do dupka no to Ja akurat nic nie musiałam brać na podtrzymanie. Może i Tobie nic nie będzie potrzebne

Wiem że teraz tylko cierpliwość i muszę jakoś normalnie funkcjonować nie szaleć jak to zawsze robię gdy zobaczę dwie kreski. Bardzo bym chciała żeby tym razem się udało

@xxEwelaxx ja brałam od początku luteine dopochwowa 2x100 ,a i tak jakieś tam plamienia były.Bromka brałam jeszcze z tydzien -dwa mniejsze dawki ,bo wolałam dmuchać na zimne
Z beta czekalam 3 dni od testu ,bo ciężko było uwierzyć [emoji23].

Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom

Wiem że teraz tylko cierpliwość i muszę jakoś normalnie funkcjonować nie szaleć jak to zawsze robię gdy zobaczę dwie kreski. Bardzo bym chciała żeby tym razem się udało

Jak będziesz bardzo w to wierzyć to się uda. Ja wierzę, że szczęście się do Ciebie właśnie uśmiecha. A jak będziesz potrzebowała oparcia to wiesz gdzie Go szukać. Bo teraz początek będzie na pewno ciężki pod względem psychicznym. Ale My pomożemy [emoji8][emoji8][emoji8]

Jak będziesz bardzo w to wierzyć to się uda. Ja wierzę, że szczęście się do Ciebie właśnie uśmiecha. A jak będziesz potrzebowała oparcia to wiesz gdzie Go szukać. Bo teraz początek będzie na pewno ciężki pod względem psychicznym. Ale My pomożemy [emoji8][emoji8][emoji8]

Dziękuję jesteście kochana [emoji11][emoji7]

reklama
Do góry