reklama
@××Ewela×× trzymam kciuki żeby kreska ciemniała! Tym razem musi być dobrze
Co do dupka to ja jestem zdania że na pewno nie zaszkodzi, a może tylko pomóc. Standardowo bierze się 2 razy dziennie po 1 tabl. Będziesz robiła betę czy czekasz i powtórzysz test?
@justys0702 szybko @ Ci wróciła jak jeszcze karmisz ja czekałam ponad rok, prawie półtora i wróciła dopiero jak zmniejszyłam częstotliwość karmienia bo wracałam do pracy a potem od razu w pierwszym cyklu starań (po 2 @) zaszłam w ciążę trzymam kciuki za starania i żeby Wam też udało się tak szybko jak nam!
A ja dziś znowu byłam z moim Małym u lekarza, no nie chce nas ten kaszel opuścić. Mocz ok, krew poza lekką niedokrwistością też... Jeszcze dziś mieliśmy rtg klatki piersiowej żeby upewnić się że nie jest to czasem jakieś atypowe zapalenie oskrzeli lub płuc..
Co do dupka to ja jestem zdania że na pewno nie zaszkodzi, a może tylko pomóc. Standardowo bierze się 2 razy dziennie po 1 tabl. Będziesz robiła betę czy czekasz i powtórzysz test?
@justys0702 szybko @ Ci wróciła jak jeszcze karmisz ja czekałam ponad rok, prawie półtora i wróciła dopiero jak zmniejszyłam częstotliwość karmienia bo wracałam do pracy a potem od razu w pierwszym cyklu starań (po 2 @) zaszłam w ciążę trzymam kciuki za starania i żeby Wam też udało się tak szybko jak nam!
A ja dziś znowu byłam z moim Małym u lekarza, no nie chce nas ten kaszel opuścić. Mocz ok, krew poza lekką niedokrwistością też... Jeszcze dziś mieliśmy rtg klatki piersiowej żeby upewnić się że nie jest to czasem jakieś atypowe zapalenie oskrzeli lub płuc..
justys0702
Fanka BB :)
alunia87
@DorciaMamaOlka śliczna ta twoja Hania i fajnie ,ze już możesz ja przytulać do siebie [emoji4].Troszkę ta ciąża dała ci się we znaki i dobrze ,ze już masz ja za sobą.
@justys0702 no to trzymam kciuki za starania [emoji4]
Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom
@justys0702 no to trzymam kciuki za starania [emoji4]
Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom
AnetaManiak
Dziewczyny a z naszą Kochaną Inezka??? Już długo nie widziałam jej na naszym forum.
Kochana odezwij się i napisz Nam co słychać [emoji8][emoji8][emoji8]
Napisane na MHA-L29 w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana odezwij się i napisz Nam co słychać [emoji8][emoji8][emoji8]
Napisane na MHA-L29 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzięki @justys0702 , zdrówko się przyda bo mamy wynik rtg i Jaś niestety ma atypowe zapalenie płuc wiedziałam, że podejrzany coś ten jego kaszel.. Ale aż dziwne że nic z krwi nie wyszło, nawet podwyższone crp.
justys0702
Biedactwo. I jakie macie zalecenia?Dzięki @justys0702 , zdrówko się przyda bo mamy wynik rtg i Jaś niestety ma atypowe zapalenie płuc wiedziałam, że podejrzany coś ten jego kaszel.. Ale aż dziwne że nic z krwi nie wyszło, nawet podwyższone crp.
reklama
Ogólnie już dłuższy czas robimy inhalacje więc to mamy kontynuować, dodatkowo antybiotyk (jeden już miał wcześniej, jak jeszcze nie było wiadomo czy to zapalenie oskrzeli lub płuc) i nie pomógł. Teraz inny i za tydzień kontrola. Jak nie pomoże albo przez ten tydzień się kaszel pogorszy albo oddech mu się zmieni to do szpitala bo tam mogą podać inne leki przy których trzeba obserwować dziecko.Biedactwo. I jakie macie zalecenia?