reklama
Ewelina271990
Fanka BB :)
W poniedziałek dopiero mam do lekarza,bo jest na urlopie i jeszcze raz robiłam dzisiaj Bhcg i z tego co patrzyłam na kalkulatorze,że za mało mi urosła tak dla przypomnienia 27.11 było 4562 a dzisiaj 6515.Pewnie znowu się nie uda donosić ciąży...
Sprawdzilam przyrost faktycznie jest ponizej normy. Wyjasni sie w poniedzialek. Jak sie wogole czujesz?W poniedziałek dopiero mam do lekarza,bo jest na urlopie i jeszcze raz robiłam dzisiaj Bhcg i z tego co patrzyłam na kalkulatorze,że za mało mi urosła tak dla przypomnienia 27.11 było 4562 a dzisiaj 6515.Pewnie znowu się nie uda donosić ciąży...
☆ Walczyć o marzenia ☆
Ewelina271990
Ogólnie to ok nie mam żadnych dolegliwości.Nic nie boli.Temperatura codziennie mierzona rano o tej samej godzinie 36.8-36.9,śluz biały kleisty,piersi powiększone.Już sama nie wiemSprawdzilam przyrost faktycznie jest ponizej normy. Wyjasni sie w poniedzialek. Jak sie wogole czujesz?
☆ Walczyć o marzenia ☆
Jak by nie moglo byc juz dobrze do konca ciazy. Donosic zdrowa. Ktory tydzien?Ogólnie to ok nie mam żadnych dolegliwości.Nic nie boli.Temperatura codziennie mierzona rano o tej samej godzinie 36.8-36.9,śluz biały kleisty,piersi powiększone.Już sama nie wiem
☆ Walczyć o marzenia ☆
Ewelina271990
Od ostatniej @ wychodzi 7 tydz.Jak by nie moglo byc juz dobrze do konca ciazy. Donosic zdrowa. Ktory tydzien?
☆ Walczyć o marzenia ☆
Oby ciaza rozwijala sie prawidlowo.Od ostatniej @ wychodzi 7 tydz.
☆ Walczyć o marzenia ☆
Ewelina271990
Niby tyle wytrzymałam,bo raz byłam to na usg jeszcze nic nie było widać potemże czekanie a teraz weekend czekać znowu
reklama
To jestem niewiele po mnie trzymam kciukiOd ostatniej @ wychodzi 7 tydz.
Ogólnie to ok nie mam żadnych dolegliwości.Nic nie boli.Temperatura codziennie mierzona rano o tej samej godzinie 36.8-36.9,śluz biały kleisty,piersi powiększone.Już sama nie wiem
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3