aga_agi
Fanka BB :)
Witaj, ja bym jednak poczekala do tego wtorku, niech gin zajrzy co tam się dzieje. Na pewno odpowie na nurtujące Cię pytania, my możemy sobie tu gdybać...Hej dziewczyny udzielam sie na forum ciaza po... I tez tu kojarze sporo osob z niego bardzo licze na waszd doświadczenia jesli chodzi o poczatek starań po stracie.12.09 stracilam samoistnie ale 15.09 musialam miec zabieg ale chyba byla jakas mala ingerencja jesli to mozliwe bo nic nie plamilam i po 28 dniach pojawila sie@ we wt wizytuje u gina , zrobilam sporo badan na zespol antyfosfolipidowy, tarczycowe przeciwciała i na lozysko i wszystkie przeciwciała i witaminy i nawet boreliozy nie mam wyniki ok costam do skonsultowania z ginem ale najwazniejsze rzeczy ok.no byl ten zabieg chociaz regeneracja szybciutka, myslicie ze mozna sie juz starac? Jak bylo u was? Dodam ze zaszlam w ciaze od razu, implantacja ladna ale rozwoj zatrzymal sie na 4 tyg stracilam w 7tc i wciaz na usg mialam tylko pierscionek z brylantem alez byl to mimo wszystko piekny brylant.bede baaaardzo wdzieczna za odpowiedz i z calego serca gratuluje i ciesze sie z potywnych wynikow stran dziewczyn! To super!
@ALUNIA, dzięki za "ściągę". Z Domininiką miałam przez 20tyg cukrzycę. Co wiem jedno to do tych wytycznych nie ma co się moco odwoływać. Np. Ja mogę jeść ziemniai, makaron razowy, wszystko razowe wywala mi cukier. Nawet miałam cukier w normie po kawałku kupnej pizzy czy sernika. Także każdy musi sam przetestować. Zarówno Tobie jak i so ie życzę powidzenia, bo to nierowna walka. Jakie miałaś wyniki krzywej?