reklama
Ewelina271990
Fanka BB :)
U mnie ten torbiel rośnie zamiast maleje.Usunięcie ma być lsparaskopowoHej cos mnie chyba ominelo. Rowniez mialam torbiel 7cm. Bralam dupka. Trwalo to 3 cylke. Obylo sie bez usuniecia. Niestety @byly masakryczne
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
A bierzesz jakies leki??U mnie ten torbiel rośnie zamiast maleje.Usunięcie ma być lsparaskopowo
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
roki_1991
Cześć dziewczyny.
Czytam sobie to wasze forum od kilku dni i stwierdziłam że dołączę też do was chciałam jednak najpierw doczytac zanim się odezwę. I tak czytałam 5 dni, aż w międzyczasie pokazał się wynik bardzo bardzo malutkiej bety (14,3). Jestem mega przerażona, tym bardziej że beta w 34 dc była 1.8 a w 36 dc 14.3. Ale byłam u gin i powiedziała że jest w porządku
Widzę tutaj sporo znajomych twarzy - @roxie123 @mfifi04 @Marika92. Poza tym widzę też osoby które kiedyś udzielały się na wątku ciąża po poronieniu - @AnetaManiak i @Asia2104. Widzę że się wam udało, czego bardzo mocno gratuluję i trzymam kciuki
@AnetaManiak czytałam że ty też zaczynałas ciążę z bardzo niska beta. A to było przed terminem @ czy już po, jeśli mogę wiedzieć?
Jeśli pozwolicie, to chętnie z wami zostanę też
Czytam sobie to wasze forum od kilku dni i stwierdziłam że dołączę też do was chciałam jednak najpierw doczytac zanim się odezwę. I tak czytałam 5 dni, aż w międzyczasie pokazał się wynik bardzo bardzo malutkiej bety (14,3). Jestem mega przerażona, tym bardziej że beta w 34 dc była 1.8 a w 36 dc 14.3. Ale byłam u gin i powiedziała że jest w porządku
Widzę tutaj sporo znajomych twarzy - @roxie123 @mfifi04 @Marika92. Poza tym widzę też osoby które kiedyś udzielały się na wątku ciąża po poronieniu - @AnetaManiak i @Asia2104. Widzę że się wam udało, czego bardzo mocno gratuluję i trzymam kciuki
@AnetaManiak czytałam że ty też zaczynałas ciążę z bardzo niska beta. A to było przed terminem @ czy już po, jeśli mogę wiedzieć?
AnetaManiak
Hejka[emoji6][emoji6][emoji6]Cześć dziewczyny.
Przed terminem @ bo Moje cykle zawsze były długie. Beta była robiona jakieś 8dpo. Ja w takie małe bety wierzę bo Mój szkrab w brzuszku jest na to dowodem. Zresztą jest jeszcze Natka z naszego wątku która też zaczynała z tak niską betą i ma córeczkę[emoji6][emoji6][emoji6]
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
AnetaManiak
@roki_1991 dodam Ci jeszcze, że Moja owulacja była po stymulacji i zastrzyku. I wypadła jakoś w 17-18dc. A Moje cykle normalnie trwały około 40dni. No i Moja beta była niższa od Twojej [emoji6][emoji6][emoji6]12.5[emoji4]
Także spokojnie głowa do Góry napewno maleństwo się już tam u Ciebie rozwija[emoji6][emoji6][emoji6]
Także spokojnie głowa do Góry napewno maleństwo się już tam u Ciebie rozwija[emoji6][emoji6][emoji6]
Totois30
Hej dziewczyny udzielam sie na forum ciaza po... I tez tu kojarze sporo osob z niego bardzo licze na waszd doświadczenia jesli chodzi o poczatek starań po stracie.12.09 stracilam samoistnie ale 15.09 musialam miec zabieg ale chyba byla jakas mala ingerencja jesli to mozliwe bo nic nie plamilam i po 28 dniach pojawila sie@ we wt wizytuje u gina , zrobilam sporo badan na zespol antyfosfolipidowy, tarczycowe przeciwciała i na lozysko i wszystkie przeciwciała i witaminy i nawet boreliozy nie mam wyniki ok costam do skonsultowania z ginem ale najwazniejsze rzeczy ok.no byl ten zabieg chociaz regeneracja szybciutka, myslicie ze mozna sie juz starac? Jak bylo u was? Dodam ze zaszlam w ciaze od razu, implantacja ladna ale rozwoj zatrzymal sie na 4 tyg stracilam w 7tc i wciaz na usg mialam tylko pierscionek z brylantem alez byl to mimo wszystko piekny brylant.bede baaaardzo wdzieczna za odpowiedz i z calego serca gratuluje i ciesze sie z potywnych wynikow stran dziewczyn! To super!
reklama
alunia87
Ja starałam się od razu, ale udało się dopiero po 5 cyklach.Po stracie byłam jeszcze na kontroli,żeby sprawdzić czy wszystko się wyczyściło i nie miałam zabiegu tylko poroniłam farmakologicznie.Lekarze zwykle sugerują, żeby odczekać chociaż 3 cykle, ale to sprawa indywidualna i ja nie chciałam tyle czekać.Hej dziewczyny udzielam sie na forum ciaza po... I tez tu kojarze sporo osob z niego bardzo licze na waszd doświadczenia jesli chodzi o poczatek starań po stracie.12.09 stracilam samoistnie ale 15.09 musialam miec zabieg ale chyba byla jakas mala ingerencja jesli to mozliwe bo nic nie plamilam i po 28 dniach pojawila sie@ we wt wizytuje u gina , zrobilam sporo badan na zespol antyfosfolipidowy, tarczycowe przeciwciała i na lozysko i wszystkie przeciwciała i witaminy i nawet boreliozy nie mam wyniki ok costam do skonsultowania z ginem ale najwazniejsze rzeczy ok.no byl ten zabieg chociaz regeneracja szybciutka, myslicie ze mozna sie juz starac? Jak bylo u was? Dodam ze zaszlam w ciaze od razu, implantacja ladna ale rozwoj zatrzymal sie na 4 tyg stracilam w 7tc i wciaz na usg mialam tylko pierscionek z brylantem alez byl to mimo wszystko piekny brylant.bede baaaardzo wdzieczna za odpowiedz i z calego serca gratuluje i ciesze sie z potywnych wynikow stran dziewczyn! To super!
Napisane na D5103 w aplikacji Forum BabyBoom