reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

Ale tu gwarno:) witam nowa kolezanke, sxkoda ze w takich okolicznosciach, twoja historia jest bardzo smutna :( ale twoje samozapatcie dalo mi kopa zeby sie nie poddawac.

reklama
Napewno będzie wszystko dobrze [emoji173] jeśli dostaniesz zdjęcie usg to pokaż nam maluszka [emoji4] ruchy już niedługo poczujesz [emoji4]

U Mnie bez zmian, dzisiaj 26 dc ale na nic się nie nastawiam czekam na @ czuje już podbrzusze więc pewnie niedługo przyjdzie

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie już dziś 24dc ale też jakoś juz sama nie wiem. Moje cykle trwają średni 26 dni wiec juz niedługo ale też już sama nie wiem. Staram się trzymać nadziei mimo że coś czułam dziś delikatnie. Ale przy ostatnim cyklu byłam przekonana ze się udało wiec juz sama sobie nie ufam. Boje się testować i tracić nadzieje...

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom

Napewno będzie wszystko dobrze [emoji173] jeśli dostaniesz zdjęcie usg to pokaż nam maluszka [emoji4] ruchy już niedługo poczujesz [emoji4]

U Mnie bez zmian, dzisiaj 26 dc ale na nic się nie nastawiam czekam na @ czuje już podbrzusze więc pewnie niedługo przyjdzie

Dziękuję Kochana u Ciebie tez będzie dobrze zobaczysz trzymam bardzo mocno kciuki [emoji110] żeby nie przyszła ta wredna @ [emoji5][emoji9][emoji178]

xnw4s65gte9hv7ri.png

U mnie już dziś 24dc ale też jakoś juz sama nie wiem. Moje cykle trwają średni 26 dni wiec juz niedługo ale też już sama nie wiem. Staram się trzymać nadziei mimo że coś czułam dziś delikatnie. Ale przy ostatnim cyklu byłam przekonana ze się udało wiec juz sama sobie nie ufam. Boje się testować i tracić nadzieje...

Trzymam za Ciebie kochana mocno kciuki [emoji110][emoji173] będzie dobrze, ja też nie testuje nie chce się rozczarować czekam spokojnie do @

Trzymam za Ciebie kochana mocno kciuki [emoji110][emoji173] będzie dobrze, ja też nie testuje nie chce się rozczarować czekam spokojnie do @

To ja trzymam za Ciebie kciuki :* straszne z nas pesymistki ;) jeszcze @ nie przyszła a my już marudzimy :D

Oj przyjdzie czuje to [emoji4] zawsze przychodzi głupia małpa, podbrzusze boli lekko więc lada dzień [emoji4]

No jeżeli przyjdzie to będzie smutno. Ale wtedy można pomyśleć, że przyjdzie kolejny miesiąc w którym można się starać. A jak dla Mnie to starania są bardzo bardzo przyjemne. Tylko się zastanawiam kiedy mąż będzie miał Mnie dosyć[emoji38][emoji38][emoji38]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kobietki dziękuję za ciepłe słowa, nie jest łatwo, ale trzeba do przodu...

DorciaMamaOlka właśnie gdzie tu jakakolwiek sprawiedliwość...

InezKaK gratulacje bety i teraz nudnego czasu Ci życzę i dolegliwości :-)

Kobity oby te @ się nie pojawiły :-D

U nas 4 dc, w tym miesiącu nie idę na monitoring, tylko będę się wspierać testami owu. W zeszłym miesiącu byłam na monitoringu (warunki były super), ale te testy z allegro mnie oszukały więc teraz będą z apteki :-) plus winko na endo i ananas :-D

-----------------------------

Musisz być silna (mamusiu)....masz dla kogo żyć !!!

A[*] S[*] E[*]

Do góry