reklama
U mnie już dziś 24dc ale też jakoś juz sama nie wiem. Moje cykle trwają średni 26 dni wiec juz niedługo ale też już sama nie wiem. Staram się trzymać nadziei mimo że coś czułam dziś delikatnie. Ale przy ostatnim cyklu byłam przekonana ze się udało wiec juz sama sobie nie ufam. Boje się testować i tracić nadzieje...Napewno będzie wszystko dobrze [emoji173] jeśli dostaniesz zdjęcie usg to pokaż nam maluszka [emoji4] ruchy już niedługo poczujesz [emoji4]
U Mnie bez zmian, dzisiaj 26 dc ale na nic się nie nastawiam czekam na @ czuje już podbrzusze więc pewnie niedługo przyjdzie
Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
Marta1985@
Fanka BB :)
Dziękuję Kochana u Ciebie tez będzie dobrze zobaczysz trzymam bardzo mocno kciuki [emoji110] żeby nie przyszła ta wredna @ [emoji5][emoji9][emoji178]Napewno będzie wszystko dobrze [emoji173] jeśli dostaniesz zdjęcie usg to pokaż nam maluszka [emoji4] ruchy już niedługo poczujesz [emoji4]
U Mnie bez zmian, dzisiaj 26 dc ale na nic się nie nastawiam czekam na @ czuje już podbrzusze więc pewnie niedługo przyjdzie
AnetaManiak
Ja jestem 24dni po poronieniu. Wcześniej Moje cykle trwały tak do 42dni.A u ciebie który dzień cyklu?
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
××Ewela××
Oj przyjdzie czuje to [emoji4] zawsze przychodzi głupia małpa, podbrzusze boli lekko więc lada dzień [emoji4]A może @ jednak nie przyjdzie[emoji6][emoji6][emoji6]
××Ewela××
Trzymam za Ciebie kochana mocno kciuki [emoji110][emoji173] będzie dobrze, ja też nie testuje nie chce się rozczarować czekam spokojnie do @U mnie już dziś 24dc ale też jakoś juz sama nie wiem. Moje cykle trwają średni 26 dni wiec juz niedługo ale też już sama nie wiem. Staram się trzymać nadziei mimo że coś czułam dziś delikatnie. Ale przy ostatnim cyklu byłam przekonana ze się udało wiec juz sama sobie nie ufam. Boje się testować i tracić nadzieje...
Czyli czekasz na @;/Ja jestem 24dni po poronieniu. Wcześniej Moje cykle trwały tak do 42dni.
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
To ja trzymam za Ciebie kciuki :* straszne z nas pesymistki jeszcze @ nie przyszła a my już marudzimyTrzymam za Ciebie kochana mocno kciuki [emoji110][emoji173] będzie dobrze, ja też nie testuje nie chce się rozczarować czekam spokojnie do @
AnetaManiak
No jeżeli przyjdzie to będzie smutno. Ale wtedy można pomyśleć, że przyjdzie kolejny miesiąc w którym można się starać. A jak dla Mnie to starania są bardzo bardzo przyjemne. Tylko się zastanawiam kiedy mąż będzie miał Mnie dosyć[emoji38][emoji38][emoji38]Oj przyjdzie czuje to [emoji4] zawsze przychodzi głupia małpa, podbrzusze boli lekko więc lada dzień [emoji4]
reklama
kamisia871
Kobietki dziękuję za ciepłe słowa, nie jest łatwo, ale trzeba do przodu...
DorciaMamaOlka właśnie gdzie tu jakakolwiek sprawiedliwość...
InezKaK gratulacje bety i teraz nudnego czasu Ci życzę i dolegliwości :-)
Kobity oby te @ się nie pojawiły
U nas 4 dc, w tym miesiącu nie idę na monitoring, tylko będę się wspierać testami owu. W zeszłym miesiącu byłam na monitoringu (warunki były super), ale te testy z allegro mnie oszukały więc teraz będą z apteki :-) plus winko na endo i ananas
-----------------------------
Musisz być silna (mamusiu)....masz dla kogo żyć !!!
A[*] S[*] E[*]
DorciaMamaOlka właśnie gdzie tu jakakolwiek sprawiedliwość...
InezKaK gratulacje bety i teraz nudnego czasu Ci życzę i dolegliwości :-)
Kobity oby te @ się nie pojawiły
U nas 4 dc, w tym miesiącu nie idę na monitoring, tylko będę się wspierać testami owu. W zeszłym miesiącu byłam na monitoringu (warunki były super), ale te testy z allegro mnie oszukały więc teraz będą z apteki :-) plus winko na endo i ananas
-----------------------------
Musisz być silna (mamusiu)....masz dla kogo żyć !!!
A[*] S[*] E[*]