reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Serio widzicie? Tylko patrzcie na drugą i trzecia ale od końca tam gdzie jest na pasku hcg byłoby cudownie jak by to był dzidziuś [emoji5]
No raczej że widać! Nie ma mowy o pomyłce [emoji16] Dbaj o siebie [emoji173]

w57v3e3kfucyl84a.png

reklama
Lenka ja poronilam 23.09.16 w 6 tc tyle czasu już mija, nie nastawiamy się dopóki nie będzie mocnych dwóch kresek, ogólnie pomagają mi zamówione testy owu na allegro w tym miesiącu co przychodzą to się udaje haha. Nie martw się będzie dobrze☺ zastosuj metodę co dwa dni od 7dc myślę że szybko ci się uda☺

No raczej że widać! Nie ma mowy o pomyłce [emoji16] Dbaj o siebie [emoji173]

Jej to tak ciężko ma do mnie dotrzeć ze ja już ich nie widzę... na moje oko to dopiero 8dpo tak mi się wydaje bo kreska owulacyjnaa w 11dc była ciemniejsza więc wydaloby się bardzo wcześnie...

w57v3e3kfucyl84a.png

Lenka ja poronilam 23.09.16 w 6 tc tyle czasu już mija, nie nastawiamy się dopóki nie będzie mocnych dwóch kresek, ogólnie pomagają mi zamówione testy owu na allegro w tym miesiącu co przychodzą to się udaje haha. Nie martw się będzie dobrze☺ zastosuj metodę co dwa dni od 7dc myślę że szybko ci się uda☺
Chce żeby tak było teraz 10dni do @
A już wiem że go dostanę
Bo już mnie wysypalo
Ehh
Jakoś muszę dawać radę :-(

Co ja bym dała żeby być w ciąży
Nawet mnie nie cieszy to że sie końcu wprowadza do swojego domu
Mieliśmy być tam w trójkę a tu co :-(
Lenka glowa do góry. Rozumiem cię. Tez czytalam ze dziewczyny miały pozytywne testy i zalowalam ze nie jestem na ich miejscu. Jestem pewna że i na Ciebie przyjdzie kolej. Tylko musisz w to wierzyć. Może zacznij chodzić na monitoring do lekarza. Może to dobra metoda??

reklama
Lenka glowa do góry. Rozumiem cię. Tez czytalam ze dziewczyny miały pozytywne testy i zalowalam ze nie jestem na ich miejscu. Jestem pewna że i na Ciebie przyjdzie kolej. Tylko musisz w to wierzyć. Może zacznij chodzić na monitoring do lekarza. Może to dobra metoda??
Wiesz nie bardzo mam jak chodzić teraz na monitoring
Cieszy mnie ze się udaje
Tylko wiesz jak to przykro jak ty chcesz i nie możesz
A do około same dzieci albo kobitki z brzuszkami

Do góry