reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

Lenka nie jestes sama. Mnie tez sie nie udalo. 2 cykl psu w du... Mimo ze byl stymulowany... :(
Dziewczyny nie poddawajcie się... Popatrzcie ile tutejszych historii zakończyło się dobrze... Wam też się uda [emoji173] Trzymam za Was kciuki [emoji110][emoji110][emoji110]

w57v3e3kfucyl84a.png

reklama
Kasia moich to wgl prawie nie widać☺
Zobaczymy w niedzielę rano, chociaż jutro też zrobię rano bo mam 30 testów ciazowych haha nastawilam się na ciężki rok a tu by była niespodziewajka

Lenka wiem co czujesz to straszne przezycie też mam dookoła pełno dzieci i kobiet w ciazy, musimy z tum sobie jakoś radzić niestety, musimy być silne dla naszych dzidziolek bo one zakielkuja w końcu zobaczysz będziemy się wymienialy jeszcze zdjęciami usg ☺ tule mocno

Kasia moich to wgl prawie nie widać[emoji5]
Zobaczymy w niedzielę rano, chociaż jutro też zrobię rano bo mam 30 testów ciazowych haha nastawilam się na ciężki rok a tu by była niespodziewajka

Lenka wiem co czujesz to straszne przezycie też mam dookoła pełno dzieci i kobiet w ciazy, musimy z tum sobie jakoś radzić niestety, musimy być silne dla naszych dzidziolek bo one zakielkuja w końcu zobaczysz będziemy się wymienialy jeszcze zdjęciami usg [emoji5] tule mocno
W takim razie czekamy jutro rano na kolejnego bladziocha [emoji173][emoji12] Pamiętaj że cień nie pojawia się bez przyczyny [emoji6]

w57v3e3kfucyl84a.png

A to nie jest złudzenie optyczne które wszystkie widzimy haha☺:laugh2:jutro po 15 wstawię wam następnego bladziocha bo rano do pracy smigam, ale jak się okaże ze to dzidzia to idę na zwolnienie do 13tc;-) ;)

Zaaaneta nie ma wątpliwości :) gratuluję :) Kasiu jak się czujesz? Wszystko dobrze?

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
A dziękuję, jakoś żyję... Do tej pory mdłości nie dawały mi żyć Ale dziś pierwszy dzień że jest nieco lepiej, więc widzę światełko w tunelu [emoji12] Teraz czekam na poniedziałkową wizytę i podglądanie Gumisia [emoji173]
Ale cały czas do Was zaglądam i czekam na dobre wieści [emoji173] A jak Ty się czujesz?

w57v3e3kfucyl84a.png

Kasia jeden jest zrobiony o 9 rano a drugi o 10
Ja uwierzę jak zobaczę pełne dwie krechy:tak:

Kasia ciaza mdla to ciąża zdrowa także cieszymy się ze Cię tak długi trzymają mdłości ☺ II trymestr będzie lepszy☺

reklama
A dziękuję, jakoś żyję... Do tej pory mdłości nie dawały mi żyć Ale dziś pierwszy dzień że jest nieco lepiej, więc widzę światełko w tunelu [emoji12] Teraz czekam na poniedziałkową wizytę i podglądanie Gumisia [emoji173]
Ale cały czas do Was zaglądam i czekam na dobre wieści [emoji173] A jak Ty się czujesz?

w57v3e3kfucyl84a.png
Kasiu podpowiedz mi jak ustawic taki suwaczek jak ty masz??

Do góry