reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

Kasia gratulacje!!Cudny widok♡ale fajnie!!!

Dorcia jak tam?kiedy testujesz?

U mnie tak owulacyjne.3 na gorze z wczoraj.Nie wiem czy dotrwam do jutra haha
1488872785-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Pewnie,że dotrwasz :) ja miałam owulacje w zeszły wtorek :) wykorzystałam ten czas na Maxa :)

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Zaaaneta przepraszam jeśli źle to zabrzmi, ale w dzisiejszych czasach jak ktoś wierzy w przesądy to jest lekko chyba zacofany... 20 /30 lat temu owszem było to powszechne, ale teraz?

KaSia86 cudeńko miód malina serduszko śliczne :)

Millo to przytulanki na całeggo teraz :D :D :D

U mnie skręcanie wykręcanie przekręcanie jajników w każda stronę ostatnio, więc czekam z niecierpliwością na testowanie.

W niedziele na spacerze z małżem minęliśmy co najmniej 4 małżeństwa spacerujące z bliźniakami, coś chyba coraz bardziej powszechne są ciąże mnogie, bo jakoś wcześniej nigdy mi się to tak nie rzucało w oczy.

Dziewczyny jestem po wizycie wyniki ok podczas badania tez wszystko ok tylko moja Pania Doktor martwią te brazowe plamienia i dlatego załatwiła mi dzisjaj o 19 USG strasznie się boje [emoji54][emoji50]trzymajcie za nas mocno kciuki [emoji110] juz drugi raz takiej straty nie przeżyje [emoji54]

xnw4s65gte9hv7ri.png
Trzymam kciuki [emoji110][emoji110][emoji110] Nie martw się na zapas, wszystko będzie dobrze [emoji173]

w57v3e3kfucyl84a.png

Kasia gratulacje :)

Zaaaneta pełno jest takich przesądów, jakby tak człowiek we wszystko wierzył to by zwariował :) mi się wydaje że te przesądy to ludzie chymba z nudów powymyślali ;) wyluzuj :)

Marta fajnie, że usg Ci szybciej załatwiła, będziesz spokojniejsza :)
A tak ogólnie to już któryś raz czytam tu na forum o tym, że usg umawiacie osobno. Wy wszystkie jesteście spoza PL? Tak z ciekawości pytam bo do tej pory nie spotkałam się jeszcze w PL z czymś takim żeby lekarz nie robił usg podczas normalnej wizyty :)

Kamkaz a jak tam Piotruś?
Ja na usg chodzę prywatnie a na wizyty na NFZ do innego gabinetu Ale u tego samego lekarza, dlatego zawsze mam oddzielnie [emoji6]

w57v3e3kfucyl84a.png

Xsenia malz jutro o polnocy bedzie;( Nie dotrwam jednak Dorcia.. o 11 juz byl pik Lh.

Marta bedzie dobrze!!Zaciskam mocno kciuki i pisz nam szybciutko jak wrocisz!

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny jestem po wizycie wyniki ok podczas badania tez wszystko ok tylko moja Pania Doktor martwią te brazowe plamienia i dlatego załatwiła mi dzisjaj o 19 USG strasznie się boje [emoji54][emoji50]trzymajcie za nas mocno kciuki [emoji110] juz drugi raz takiej straty nie przeżyje [emoji54]

xnw4s65gte9hv7ri.png
3mam kciuki [emoji110][emoji110]

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry