reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Lux rodzinny zapewne może wystawić receptę jeśli dobrze pogadasz, ale nie jestem przekonana czy dobrze dobierze dawkę-ja chyba bym nie ryzykowała ale zrobisz jak chcesz :) a nie lepiej dojechać do endokrynologa nawet spoza Twojego miasta chociaż ten jeden raz? Ja jeżdżę prywatnie a i tak dojeżdżam ok 30 km bo wybrałam endo z innego miasta.

Aneta beta spada dość wolno, im później doszło do poronienia tym poziom hcg był wyższy a więc i spadać będzie dłużej. Ale ile dokładnie to nikt Ci nie powie niestety. Ja straciłam ciążę w 16tc ale nie sprawdzałam bety więc nie wiem ile się utrzymywała. A okres dostałam po ponad 6 tyg od zabiegu.

Chciejka jak wytrzymasz to ja też poczekałabym mimo wszystko do poniedziałku :)

Dziewczyny łykacie jakieś witaminki? zastanawiam się właśnie nad tym czy prócz Acardu i folika zacząc brać cośjeszcze:D

Kurcze caly dzień już nie plamilam a teraz trochę żywej krwi i znów lekko brąz. .. eh spokój vhybs mi na razie nie grozi... :-(

Ja jeżdżę prywatnie a i tak dojeżdżam ok 30 km bo wybrałam endo z innego miasta.

heh to ja jeszcze lepiej, dojeżdżam 60 km i to z moją kochaną dwójeczką. Jutro na pobranie krwi też 60 km i też z dwójeczką :-) :)

co do witamin to ja brałam femibion classic, kilku lekarzy je polecało to brałam w obu ciążach :)

Dzieki dziewczyny za odpowiedzi. Podpytuje tak o ta bete bo 3 dni temu zapomnieliśmy sie z mężem i kurcze nie wiem jak to wszystko bedzie wygladac...
Lekarz kazal nam odczekac z ciążą dwa cykle a w szpitalu mowili o jednym albo dwóch. Nie mam pojęcia jak teraz moj cykl będzie wyglądać ani czy juz moglam miec owulacje. Kurcze rzadko nam się tak zdarza a tu tak wyszlo.

reklama
Do góry