reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Lux rodzinny zapewne może wystawić receptę jeśli dobrze pogadasz, ale nie jestem przekonana czy dobrze dobierze dawkę-ja chyba bym nie ryzykowała ale zrobisz jak chcesz :) a nie lepiej dojechać do endokrynologa nawet spoza Twojego miasta chociaż ten jeden raz? Ja jeżdżę prywatnie a i tak dojeżdżam ok 30 km bo wybrałam endo z innego miasta.

Aneta beta spada dość wolno, im później doszło do poronienia tym poziom hcg był wyższy a więc i spadać będzie dłużej. Ale ile dokładnie to nikt Ci nie powie niestety. Ja straciłam ciążę w 16tc ale nie sprawdzałam bety więc nie wiem ile się utrzymywała. A okres dostałam po ponad 6 tyg od zabiegu.

Chciejka jak wytrzymasz to ja też poczekałabym mimo wszystko do poniedziałku :)

Dziewczyny łykacie jakieś witaminki? zastanawiam się właśnie nad tym czy prócz Acardu i folika zacząc brać cośjeszcze:D

Kurcze caly dzień już nie plamilam a teraz trochę żywej krwi i znów lekko brąz. .. eh spokój vhybs mi na razie nie grozi... :-(

Ja jeżdżę prywatnie a i tak dojeżdżam ok 30 km bo wybrałam endo z innego miasta.

heh to ja jeszcze lepiej, dojeżdżam 60 km i to z moją kochaną dwójeczką. Jutro na pobranie krwi też 60 km i też z dwójeczką :-) :)

co do witamin to ja brałam femibion classic, kilku lekarzy je polecało to brałam w obu ciążach :)

Dzieki dziewczyny za odpowiedzi. Podpytuje tak o ta bete bo 3 dni temu zapomnieliśmy sie z mężem i kurcze nie wiem jak to wszystko bedzie wygladac...
Lekarz kazal nam odczekac z ciążą dwa cykle a w szpitalu mowili o jednym albo dwóch. Nie mam pojęcia jak teraz moj cykl będzie wyglądać ani czy juz moglam miec owulacje. Kurcze rzadko nam się tak zdarza a tu tak wyszlo.

reklama
Do góry