reklama
Bafinka
Fanka BB :)
ja na dole niby rozpulchniana i śluzu mega dużo ale też lutkę dowcipnie biorę wiec to pewnie przez nią.. a szyjka jest tak nisko jakby zaraz miała wypaść może @ przyjdzie przed terminem...
marta a ty kiedy testujesz??
beti a ty czekasz do czwartku czy bete wcześniej robisz??
natka jak tam Juleczka??? myślisz o rodzeństwie dla niej??
marta a ty kiedy testujesz??
beti a ty czekasz do czwartku czy bete wcześniej robisz??
natka jak tam Juleczka??? myślisz o rodzeństwie dla niej??
G
gość_forum
Gość
Może zrobię w środę,wczesniej nie ma co,zam już to z autopsji po pierwszym iui zrobiłam za wczesnie nic nie wyszło a dwa dni puzniej beta już była
martaha123
Bafinka
jak to możliwe że beta dopiero u ciebie jest w terminie okresu przecież ona rośnie od implantacji a to jest około tydzień po owulacji...?? do końca fasolka cię trzyma w niepewności
Bafinka
mara następny cykl jest nasz będziemy we cztery ty ja chciejka i lux oj będzie sie działo
martaha123
Bafinka mi się jeszcze nie zdarzyło żeby test wyszedł przed @. Z córa w dniu @ blada kreska była. A z tą implementacja chyba różnie bywa u jednej wcześniej a u innej później. ...
Bafinka
mi na ogół testy też przed terminem nie wychodzą ale w tej ostatniej wyszedł.. i dziś zrobiłam tej samej firmy i się łudziłam.. ale jakoś na lajcie mam ten cykl.. tak jak pisałam to niemożliwe żeby się udało tak szybko... a ty może się jeszcze zaskoczysz i zobaczysz II kreseczki
Bafinko ja szyjki nie badałam nigdy więc nie wiem czy to że nisko wskazuje na coś czy nie
Julka marudna ostatnio i cały czas chce się przytulać, chyba zęby jej idą. Co do rodzeństwa to mój mąż coś tam przebąkuje od czasu do czasu ale ja cc miałam więc raczej nie mogę na razie.
A co do implantacji to kwestia indywidualna- może być nawet do 12 dpo, może dlatego beta wcześniej nie wychodzić.
Julka marudna ostatnio i cały czas chce się przytulać, chyba zęby jej idą. Co do rodzeństwa to mój mąż coś tam przebąkuje od czasu do czasu ale ja cc miałam więc raczej nie mogę na razie.
A co do implantacji to kwestia indywidualna- może być nawet do 12 dpo, może dlatego beta wcześniej nie wychodzić.
reklama