no no i kiedy powtorka testu?u mnie nadal @ brak, a na dole dziś morkooom strasznie dużo wodnistego przezroczystego/lekko białego śluzu
reklama
chciejka32
Fanka BB :)
Mania trzymam kciuki
G
gość_forum
Gość
Mania daj koniecznie znać &&&
Bafinka
jak tam kochane plany na weekend??
ja dziś sama mąż w pracy do 18 więc posprzątam.. mam ochotę na sałatkę jarzynową ale tak dawno jej nie robiłam że nie pamiętam co się do niej daje Musze poszukać w necie .. chyba że wy macie sprawdzony przepis..
a jutro dla odmiany też będę sama.. więc super weekend,, i do tego książka mi się skończyła...
rano juz myślałam że @ się zaczął a to jednak śluz.. jednak nie mogę o niej przestać myśleć...
mania @ nadal nie ma??
ja dziś sama mąż w pracy do 18 więc posprzątam.. mam ochotę na sałatkę jarzynową ale tak dawno jej nie robiłam że nie pamiętam co się do niej daje Musze poszukać w necie .. chyba że wy macie sprawdzony przepis..
a jutro dla odmiany też będę sama.. więc super weekend,, i do tego książka mi się skończyła...
rano juz myślałam że @ się zaczął a to jednak śluz.. jednak nie mogę o niej przestać myśleć...
mania @ nadal nie ma??
G
gość_forum
Gość
Właśnie Bafinko ja też mam dużo tego śluzu,gęsty i biały,to jest oznaka czegoś???
hej ja wlasnie w pracy do 13-tej na obiad bede robic kotlety z kury i puree i cos tam jeszcze jakies buraczki lub surowka a ja do salatki daje ziemniaki, jajko, por, marchew, cebule, groszek..jablka i ogorka nie daje, bo nie lubie tego w salatcejak tam kochane plany na weekend??
mania @ nadal nie ma??
G
gość_forum
Gość
A do sałatki to ja daję ziemniaki,marchewka,groszek,kukurydza,jajo,ogórek kiszony albo korniszon jak kto lubi,majonez musztarda,sól i pieprz
reklama
Bafinka
lista zakupów zrobiona zaraz ruszam na miasto na was zawsze mogę polegać:*
beti co d tego śluzu to właśnie gęsty i biały.. ja to sobie tłumacze ze to lutka wypada.. a na początku ciąży to chyba rzadki powinien być.. wole nie wnikać
beti co d tego śluzu to właśnie gęsty i biały.. ja to sobie tłumacze ze to lutka wypada.. a na początku ciąży to chyba rzadki powinien być.. wole nie wnikać