reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
2015-12-21 00.14.12.jpg
Doris gratuluję! ! Kamkaz całą ciążę byłaś dzielna więc musisz jeszcze troszkę wytrzymać! Tak malutko zostało!
Przesyłamy buziaki !! 4 miesiące temu właśnie bylam na porodówce a teraz bąbel śpi obok mnie. Najwspanialsze uczucie być matką i życzę tego uczucia każdej z Was!

Załączniki

• 2015-12-21 00.14.12.jpg
    2015-12-21 00.14.12.jpg
    119,9 KB · Wyświetleń: 304
Dziewczyny dziękuję Wam za słowa wsparcia. Jesteście kochane. Staram się myśleć pozytywnie ale jakoś nie zawsze mi to wychodzi. Ogólnie to miejsce przypomina mi stratę Majeczki. Tym bardziej że leżę obok tej sali....
U mnie istnieje rozwiązanie ciąży tylko przez cesarskie cięcie. Mam zaświadczenie od ortopedy i swojego gina, że ze względu na przebytą operację inaczej rodzić nie mogę.
W moim szpitalu rozwiązuje się ciąże przez cc w 39tc (skończonym). W 38 tylko jak się pojawią skurcze. Wg tego szpitala jestem w 38t2d ciąży więc muszę czekać. Jeśli się tylko coś ruszy to od razu będzie cc. Problem w tym że nic się nie chce ruszyć. Rozwarcie małe czop wypadł i na tym koniec. Usg nie robią bo nie potrzeba ehh... Brak słów :(
Dziś będzie moja lekarka to mam nadzieję że zrobi usg

Ooooho przedświąteczne sentymenty do naszego wspaniałego wątku ruszyły :-D

To i ja się pochwalę i przede wszystkim kochane życzę wam takiego samego szczęścia :-)

Załączniki

• 1450686703726.jpg
    1450686703726.jpg
    75,6 KB · Wyświetleń: 81
  • 1450686735878.jpg
    1450686735878.jpg
    41,8 KB · Wyświetleń: 58
  • 1450686775956.jpg
    1450686775956.jpg
    38,6 KB · Wyświetleń: 86
Hej ja mam dosc, w piatek ktos nada nami se impreze urzadzil majac gdzies cisze nocna i adwent, schodzili zgory jacys narabani chlopacy i walili nam w drzwi, chcielismy dzwonic na palicje, ale machnelam reka i zaluje teraz, ze nie zadzwonilam :no: bo w sobote jak mielismy jechac do miasta na zkupy odkrylismy, ze mamy uszkodzone zamki w aucie, ktos probowal sie wlamac, drzwi rowniez sa pogiete od łomu...wezwalam policje, a w miedzyczasie sie dowiedzialam, ze bylo kilka wlaman i tylko nasze auto sie obronilo i nic nie ukradli, bo z pozostalych 4 aut zniknely radia..bylam na komendzie, tak sie tym wszystkim przejeam, ze w nocy zaczelo dusic mnie w klatce piersiowej i przyjechalo pogotowie, bo oddychac nie moglam :no:

Ale tu sentymentalnie ;) Więc i ja się pochwalę moimi dwoma cudami :)

Zaglądam tu rzadko ale często bardzo ciepło myślę o wszystkich staraczkach ;*

Kamkaz trzymam kciuki!

Załączniki

• 1450705541735.jpg
    1450705541735.jpg
    55,1 KB · Wyświetleń: 92
  • 1450705555016.jpg
    1450705555016.jpg
    69,5 KB · Wyświetleń: 105
reklama
Anncka jak dobrze Ci widzieć! Zazdraszczam Ci figury.:-p Moj maz sobie o antykoncepcji i stosunku przerywanym przypomniał. A miałam nadzieje, ze zapomniał na amen i Majeczkę jeszcze ustrzelimy. Ech.... Zycie....

Do góry