reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Śliczne te Wasze dzieciaczki :)

Anncka brzuszek przecudny! Jak się czujesz? :)

Kamkaz o jak super!! Czyli jednak przed świętami Maluszek będzie już z Wami! Trzymam kciuki i czekam na wieści jak już będziecie w komplecie :)

Jestem
Ja już po pelnoprawnym usg genetycznym :-)
Dzidzia ma 5,6 cm, serce, nerki, żołądek, główka, brzuszek - wszystko w normie, książkowo prawidłowe,
NT 1,2 pięknie widoczna kość nosowa, nóżki, rączki i przepływy w pępowinie też prawidłowe. Dzidzia większa dalej z usg 11 tyg 6 dni. z OM 11tyg 2 dni.
Jestem taka szczęśliwa!!!!

reklama
Anncka ale pięknie wyglądasz, jak się czujesz w ogóle w ciąży? a synuś super

Doris cudownie, że dzidzia ma się dobrze! Nich ta dalej sobie pięknie rośnie, a Ty razem z nim :tak:

Agawa, Rurka, Gosiak, Ania cudowne maluchy!!

Kamkaz będziesz miała chyba najpiękniejszy prezent świąteczny i to taką niespodziankę, bo chyba dalej nie wiecie kto siedzi w brzuszku prawda? kciuki za jutro :)

ja tak Ws podczytuję, ale jakoś czasu bak na napisanie czegokolwiek. Przy dwójce mam co robić, mąż wraca dopiero na kąpanie, albo jest na wyjazdach, więc wszystko na mojej głowie :-p
a to moje maluchy :)

Załączniki

• 2.JPG
    2.JPG
    70,5 KB · Wyświetleń: 66
  • 4.JPG
    4.JPG
    203,2 KB · Wyświetleń: 67
  • DSC_0502.JPG
    DSC_0502.JPG
    185 KB · Wyświetleń: 76
  • DSC_0555.JPG