reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Dziękuję dziewczyny za słowa wsparcia. Wróciliśmy od dentysty dopieroteraz, bo mój mąż musiał niestety mieć rwany ząb w szpitalu na oddziale a przed tym tone papierków do wypisania no i łaskawe przyjęcie dzisiaj. Bo dentystka rano próbowała wyrwać jednak nie mogła i skierowała do szpitala na chirurgię szczękową. A że zapisy na koniec marca to trzeba było się prosić. Tym bardziej że szczęka się wysunęła i nie mógł jej zamknąć. No a potem pojechaliśmy do Majeczki, oczywiście bez płaczu się nie obyło. Nawet mój M pocierał łezki. Eh nikomu nie życzę przeżywania takich chwil

Kamkaz wyrazy współczucia. Trzymajcie się ciepło.

No a faktycznie tym tsh przejmować się nie będę (póki co ;) ) nigdy wcześniej z tym problemu nie miałam, kiedyś chyba nawet usg miałam i wszystko wyszło ok. U endokrynologa nigdy nie byłam i mam nadzieje że nie będzie mi dane ;)

Dzień dobry dziewczyny, nie chciałam do Was dołączać z wiadomych względów. Ale stało się inaczej Dziś wyszłam ze szpitala po łyżeczkowaniu. Moja ciąża obumarła. Wizytę kontrolną mam za 3 tygodnie. Robiłyście może badania genetyczne, żeby ustalić przyczynę?

Kamkaz tulę... mam nadzieję, że już z każdym dniem będzie Wam lżej...

Ania_Beata witaj. Światełko dla Twojego Aniołka [*] jeżeli chodzi o badania genetyczne to my robiliśmy.

ania beata bardzo mi przykro z powodu twojej straty:( każda z nas zna ten ból niestety:( jeśli chodzi o badania to zaleca sie dopiero po 3 poronieniu podobno jedno moze przytrafić sie bez przyczyny.. ale jakieś podstawowe na pewno warto zrobić.. ja ide w poniedziałek albo wtorek to poproszę o liste badań do zrobienia.

Ania_Beata witaj i zapalam światełko dla Twojego Aniołka
[*].
Co do badań genetyczny to ja nie robiłam, jedynie moja lekarka robiła usg i pobierała wymazy no i trafiliśmy na przyczynę. Właśnie jestem już po leczeniu antybiotykami i w czwartek na wizytę na pobranie ponownego wymazu.
Pewnie jak miałaś łyżeczkowanie to będziesz miała wyniki histopatologiczne więc może one coś wyjaśnią. To Twoja pierwsza ciążą?

Galwaygirl moje tsh to 0.229 mlU. Normy wg tego laboratorium na pierwszy trymestr to 0.33 - 4.59.

Ania_beata witaj, bardzo mi przykro. Ja poroniłam raz i nie robiłam badań. Lekarz kazał odczekać poł roku i starać się znowu.

reklama
Dzień dobry dziewczyny, nie chciałam do Was dołączać z wiadomych względów. Ale stało się inaczej Dziś wyszłam ze szpitala po łyżeczkowaniu. Moja ciąża obumarła. Wizytę kontrolną mam za 3 tygodnie. Robiłyście może badania genetyczne, żeby ustalić przyczynę?
witaj i wsplczuje :*ja mialam tylko histo robiona i nic nie wykazala

Do góry