reklama
karaiwina
Fanka BB :)
Gratuluje Eseczko! Tobie życzę duzo cierpliwości i spełnienia w macierzyństwie, a Mikołajowi szczęśliwego dzieciństwa!
galwaygirl
Mamusia Piotrusia
Eska Wielkie Gratulacje! Wracaj szybko dosił i ciesz się każdą chwilą tak jak to Ty potrafisz. Mikołajku a Tobie długiego beztroskiego dzieciństwa.
A u mnie jak nie urok to... Dziś wreszcie do pracy mam wrócić a tu w nocy mnie muliło, przez 12 tyg ani razu nie haftowalam a tu wczoraj 13 tydzień sie zaczął a ja dziś rano kawę spuścilam do WC. Ale coś czuję że to nie mdłości...
A u mnie jak nie urok to... Dziś wreszcie do pracy mam wrócić a tu w nocy mnie muliło, przez 12 tyg ani razu nie haftowalam a tu wczoraj 13 tydzień sie zaczął a ja dziś rano kawę spuścilam do WC. Ale coś czuję że to nie mdłości...
Miczasia85
Zaciekawiona BB
Mikołajku witaj na świecie duzo zdrowka dla szczesliwej mamusi)))
Madziorrek
Fanka BB :)
galwaygirl- ja dopiero teraz mam wzmozone mslosci i przytulanie kibelka, wiec mysle, ze to jednak mdlosci;p
Eska - suuper : D Gratulacje i czejamy na fotosy ale sie ciesze ze Mikolaj juz po drugiej stronie brzucha... trzymaj sie kochana wracaj do nas szybko oczywiscie jak Synusiem sie nacieszysz
Galwaygirl - mnie mdlosci przesladuja caly czas choc ostatnio wiecej troche moge zjesc. Trzymaj sie kochana
Ale tutaj oblezenie, az telefon mi internet zawieszal. A tak chcialam sie szybko dowiedziec co i jak z Eska.
Buziole :*:*:*
Galwaygirl - mnie mdlosci przesladuja caly czas choc ostatnio wiecej troche moge zjesc. Trzymaj sie kochana
Ale tutaj oblezenie, az telefon mi internet zawieszal. A tak chcialam sie szybko dowiedziec co i jak z Eska.
Buziole :*:*:*
reklama