reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Eska Wielkie Gratulacje! Wracaj szybko dosił i ciesz się każdą chwilą tak jak to Ty potrafisz. Mikołajku a Tobie długiego beztroskiego dzieciństwa.

A u mnie jak nie urok to... Dziś wreszcie do pracy mam wrócić a tu w nocy mnie muliło, przez 12 tyg ani razu nie haftowalam a tu wczoraj 13 tydzień sie zaczął a ja dziś rano kawę spuścilam do WC. Ale coś czuję że to nie mdłości... :(

Eska - suuper : D Gratulacje i czejamy na fotosy :) ale sie ciesze ze Mikolaj juz po drugiej stronie brzucha... :) trzymaj sie kochana :) wracaj do nas szybko :) oczywiscie jak Synusiem sie nacieszysz :)

Galwaygirl - mnie mdlosci przesladuja caly czas choc ostatnio wiecej troche moge zjesc. Trzymaj sie kochana :)

Ale tutaj oblezenie, az telefon mi internet zawieszal. A tak chcialam sie szybko dowiedziec co i jak z Eska.

Buziole :*:*:*

eska GRATULUJĘ :-):-):-)
Życzę Ci, żebyś teraz prędko doszła do siebie i mogła w pełni cieszyć się macierzyństwem.
Całus dla Mikołaja!!!

galway :szok: o mamusiu.... Mi zupełnie umknęło, że Ty w ciąży jesteś! Jak to się mogło stać?? Całusy ;-)

reklama
Eska GRATULACJE witamy MIKUSIA bardzo serdecznie :-)

Ewik dzięki za wklejenie :) i oryginalny sraczkowaty kolorek :-D

Agawa - no co Ty my wszystkie już te kciuki za Ciebie trzymamy :happy2:

Do góry