reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

Może mi podpowiecie czy to taki normalny objaw... Bo od kilku dni praktycznie mam lekkie plamienia, czasem brazowe a czasem z krwia. Niby ta owulacja byla 2 dni temu, 2 tyg po zabiegu jestem, ale ciągle czuje pieczenie tam na dole, jak przy infekcji. Podmywam tantum Rosa. No i co dziwne mam wrazenie ze momentami wypływa ze mnie płyn zamiast plamien.... Nie wiem jak to opisac, po prostu na bieliznie mam wilgotne plamy i ja nie wiem juz czy to jest az taki rzadki śluz czy to takie "odchody" jak np połogowe? Podpowiedzcie czy się z czyms takim spotkalyscie czy nie bo juz zaczynam wariowac ze jakis stan zapalny czy cos innego mam o.0 Nie mialam nigdy czegos takiego aby az tak "moczyc" bielizne tym co ze mnie wyplywa.

reklama
nimfi ja po zabiegu krwawilam jakieś 10-15 dni. Później zaczęłam plamić, potem co drugi dzień. No i też strasznie mnie piekło, ale przemywałam tantum rosa i przeszło...

Ostatnia edycja:
nimfii ja po zabiegu jeden dzień krwawiłam a potem plamiłam, razem 8 dni, ale mnie nie piekło. A czasem miałam takie żółte plamy, nie wiem co to było, ale wszystko się unormowało, 4 tygodnie po dostałam @ pierwsze dni obfite razem 6 dni.Teraz czysto.

Ale tu spokojnie :-) nie dziwię się, regeneracja w weekend przed nowym tygodniem.
Mnie za to przestały boleć jajniki - za to cycki zaczęły :eek: więc wesoło :rofl2:

Nimfi - ja niestety nie pomogę bo nie miałam zabiegu tylko sama się oczyscilam. Krwawienia z plamieniami trwaly ok 2tygodnie bez pieczenia a za ok 40 dni mialam normalna @.

Maqa - a ktory to dzien po owu? Moze się cos tam ukulalo:) i sobie po cichutku rosnie:) i nie mam na mysli zadnej torbieli tylko jakąś fasolinke:) kiedy testujesz?

U nas super dzien:) taki wiosenny i sloneczny:) zrobilismy w trojke kilka dobrych kilometrow - piszo:) a teraz sobie siedzimy o grzejemy przy kominku:)
Az humor nam sie poprawil:)
Mnie narazie delikatnie czasem kluje w podbrzuszu i lekko piersi bola, ale mysle ze to nie to... jeszcze zbyt wczesnie. Poczekam sobie spokojnie. Zobaczymy za kilka dni...

Ostatnia edycja:
carollina ja też poczekam z testowaniem, w tym cyklu miałam bardzo szybko owulację a dzisiaj dopiero 16dc - mówię M że mnie tu i tam boli a on gały takie :szok::szok: a cycki to mnie tak bolą że aż jakieś takie ciepłe są za bardzo :eek:

Maqa - ja zwykle czekam z testowaniem do 2 tygodni od owulacji. Jak czuje bol jajnika przy owulce, to dopiero w 14 dniu po tym bolu robie test albo pojawia sie @. Niestety nie mam mozliwosci zrobienia tutaj bety a i sikance najlepiej robic w dniu przypadajacej @. Choc na niektorych testach jest napisane ze moze wyjsc nawet i 4 dni przed @ ale jakos nie robie ich wczesniej. Jak ma cos wyjsc na tescie to po mioch piersiach widze tak 2-3 dni wczesniej. Otoczki sa ciemniejsze i duuzo wieksze niz mormalnie. Jakos narazie niczego takiego nie zaobserwowalam wiec sie nie nastawiam. Zobaczymy...
Narazie trzymam kciuki za Ciebie:) Oby oby:)

Hej dziewczynki:)

Melduję, że żyję :)
Byłam na koncercie, gdzie śpiewał mój ukochanyyyyy Janusz Radek! Normalnie .. zamieszkałabym z nim ;p
I oczywiście po koncercie były autografy, kolejka jak cholera;p Więc... podeszłam bokiem, wryłam się pięknie i zapytałam, czy mogę go wyciągnąć do zdjęcia :) lallalala;p po co mi autograf, skoro mogłam się poprzytulaaaaćććććć :)
I oto zdjęcie, ja z przyjaciółką i Januszek <3 :)

1661985_632126013491966_1205443672_n.jpg

A jutro z samego rana ruszam w podróż :tak: Jadę autem więc za dobę dojedziemy ;p
Jadę do męża mego, bo owulacja zbliża się wielkimi krokami ;-)

Buziaki, odezwę się już po drugiej stronie mocy ;)
Miłejj nocki :*

Załączniki

• 1661985_632126013491966_1205443672_n.jpg
    1661985_632126013491966_1205443672_n.jpg
    26,6 KB · Wyświetleń: 63
Czesc!
Zauwazylam ze ktos mnie wywolal, daje znac ze jetem. Przepraszam malo pisze, bo czasem jakos tak ciezko mi wejsc w dyskusje ale podczytuje Was w mare regularnie!
Gratuluje wszystkim zaciazonym!
Za Madziorrka w tych dniach szczegolnie trzymam kciuki! Wierze ze bedzie dobrze i mam nadzieje ze wyjazd ukoi Twoje nerwy!
Za Pietruche trzymam&& dobry lekarz, dobry plan, musi byc dobrze!
Bardzo przezywalam czas dziewczyn podchodzacych do IUI - sama pamietam jak bylo u mnie!
Agawaa pewnie szaleje na nartach - ciesze sie, odpoczynek sie przyda, wydajesz sie byc twarda babka wiec z pewnoscia jeszcze nie zlozysz broni i osiagniesz cel!
Zachwycalam sie tez Eskowym brzuszkiem!
I Mika chodzinka ma juz cudny brzuszek!
Ciagle wyczekuje z Celta tego najwazniejszego telefonu! ania2611 ty przed histeroskopia? Bedzie dobrze! Ja mialam dwa razy ale ze znieczuleniem plytkim.
Na dzis wiecej nie pamietam! :-)
Witam wszystkie nowe mamy Aniolkow,
wszystkim starajacym sie i tym z poczekalni wysylam cieple mysli!

U mnie jest ok. Po tej jednorazowej sytuacji z plamieniem nic wiecej sie nie powtorzylo. Rosne sobie calkiem pokaznie, mamy juz 21 tc i czekamy na Oliwkę :-)
Jednak czasem jeszcze mam napady paniki i strachu, w lutym minąl rok od śmierci moich chlopcow, to byl ciezki czas. A teraz zblizam sie do terminu ciazy (23tc), w ktorym wtedy wszystko sie skonczylo wiec niestety psychicznie troche podupadam.
Ściskam wszystkie i postaram sie czesciej do was pisac!

reklama
Heloł!

kasiuchna witaj! jak dobrze Cie widzieć. Pięknie i spokojnie rośniesz sobie, wiec wszystko sie skończy cudownym happy endem. Nie smuc sie i nie martw za bardzo, bo to Oliwce nie służy. &&&&&&& za druga polowe!

Maqa - moze sie coś wyklulo? He? Poczekamy, zobaczymy. &&&&&&&

Carollina, nie podawaj sie, jak to gdzieś wyczytalam - brak objawow to tez objaw:)) &&&&&&

Pietrucha - szalejecie widze! Super, ze sie koncert udał. Gratuluje!

my w sobote na fajnej imprezie byliśmy. A wczoraj na tenisie. Dzisiaj ledwo do pracy wstałam, tak mnie wszystko boli:)) a na narty to jedziemy dopiero w piątek. Ale juz sie doczekać nie mogę.

Do góry