reklama
Neta81
Fanka BB :)
Annte, Anncka przykro mi z powodu @.
ja mam dzis 16 dc i zrobilam dzis badanie LH i estradiolu, zeby zobaczyc jak to w okresie okoloowulacyjnym u mnie wyglada i estradiol super bo 313 ale LH tylko 9,7 !!! a norma dla fazy owulacyjnej od 14... Kurcze wszystko mi sie chrzani z tymi cyklami.. po @ pojde do gin, zgromadzilam troche wynikow pewnie dostane CLO + duphaston znowu.oby to byl tylko ten problem to moze sie w koncu uda.
ja mam dzis 16 dc i zrobilam dzis badanie LH i estradiolu, zeby zobaczyc jak to w okresie okoloowulacyjnym u mnie wyglada i estradiol super bo 313 ale LH tylko 9,7 !!! a norma dla fazy owulacyjnej od 14... Kurcze wszystko mi sie chrzani z tymi cyklami.. po @ pojde do gin, zgromadzilam troche wynikow pewnie dostane CLO + duphaston znowu.oby to byl tylko ten problem to moze sie w koncu uda.
Madziorek ja wiem że choć byś bardzo chciała o tym nie myśleć to myśli i tak same do głowy przychodzą... i te dobre i te zła na zmianę... więc wyjazd to najlepszy pomysł na jaki mogłaś wpaść
A ja mam pytanko do was dziewczynki... 5,5 tyg minęło od mojego porodu. Organizm oczyszczał się długo bo ok 4 tygodnie (krwawiłam, potem plamiłam). A dzisiaj niespodzianka.... zaczęłam plamić... no i co to może być??? miesiączka się zaczyna czy co?? jeśli tak to znaczy że organizm szybko wraca do normy... ale czy to możliwe że tak szybko??? wizytę u gina mam w czwartek.
tak moze byc @
Ja dostałam owulacjie 10 dni po zabiegu i wlasnie czekam kolejne 12 dni na @ mimo że ja mialam ciągle krwaiwienia na zmiane z plamieniami do dziś dnia wiec normalnie bym sie nie spodziewala owulki gdyby nie to ze zrobilam sobie test jak bolal mnie jajnik i wyszedl test owulacyjny pozytywny 2 dni temu wiec jak najbardziej mozliwe ze masz naturalna @
Dziewczyny, przepraszam że tak rzadko wpadam..chciałam tylko Madziorkowi napisać, że to że tu się naczytamy o ciażach pozamacicznych, pustych jajach, ciażach biochemicznych to tylko nasze przekleństwo-bo potem wmawiamy sobie nie wiadomo co..a prawda jest taka że trzeba się trzymać faktów i czekać na kolejne badania. Większość z moich znajomych (które nigdy nie poroniły) nawet nie robią USG w 5 tyg, tylko od razu w 13. Nie wiedzą co oznacza beta hcg bo nigdy nie badały przyrostów..
Zaciskam ogromnie mocno kciuki!!! i pamiętaj..nie filozuj! ;-).
A resztę dziewczyn mocno ściskam!
Zaciskam ogromnie mocno kciuki!!! i pamiętaj..nie filozuj! ;-).
A resztę dziewczyn mocno ściskam!
Madziorrek
Fanka BB :)
Ja już na wyjeździe z suuuuper ludźmi.... Ale nie mogłam sobie odmówić powiedzenia Wam dobranoc, więc dobranoc Wam kochane dziewczyny....
Swoją drogąnawet bym niewiedziała, że coś ze mną nie tak, gdybym nie została poinformowana, bo się na tym nie znam poprostu;p nie wiedza była lepsza;/
I jeszcze raz dziękuje, będzie co ma być
A co do wstrętnej @, to wiem jak to boli, kiedy niechciana przyłazi, więc jestem z Tobą kochana, i jak już pisała ewik, kolejny cykl, to kolejna szansa....;-)
Swoją drogąnawet bym niewiedziała, że coś ze mną nie tak, gdybym nie została poinformowana, bo się na tym nie znam poprostu;p nie wiedza była lepsza;/
I jeszcze raz dziękuje, będzie co ma być
A co do wstrętnej @, to wiem jak to boli, kiedy niechciana przyłazi, więc jestem z Tobą kochana, i jak już pisała ewik, kolejny cykl, to kolejna szansa....;-)
reklama
Maqa - a moze te jajniki tak kluja, bo dzialaja... do niedawna tabletki je chamowaly, a teraz zaczynaja brykac... pocieszam Cie, ze mnie po drugiej stracie fasolki tez kluja niezaleznie od fazy cyklu w jakiej sie znajduje... Tez podejrzewalam u siebie jakas cyste, albo torbiel, ale na szczescie jest wszystko ok... Po wizycie u gina bardzo sie uspokoilam...
Madziorek - dokladnie tak jak mowisz... czasem niewiedza jest lepsza... choc nie do konca... u nas ta niewiedza trwa baaardzo dlugo i to wtedy jest przesada Dasz rade do srody trzymaj sie kochana...
Anncka, Annte - kciuki za nowy cykl... z nowa nadzieja
Neta - mam nadzieje, ze i u Ciebie sie cos wyjasni po wizycie u gina... Nie martw wie, badz dobrej mysli...
Martocha - witaj akurat u Ciebie dluzsza nieobecnosc jest zrozumiala...
Jestem padnieta...dobrze ze ten dzien sie juz konczy... pogoda cudowna - leje non-stop - super... kluje mnie co jakis czas podbrzusze... zimno mi... mam nadzieje, ze to nie na jakies chorubsko... w kazdym razie ide spac...
Dobranoc dziewczeta
Madziorek - dokladnie tak jak mowisz... czasem niewiedza jest lepsza... choc nie do konca... u nas ta niewiedza trwa baaardzo dlugo i to wtedy jest przesada Dasz rade do srody trzymaj sie kochana...
Anncka, Annte - kciuki za nowy cykl... z nowa nadzieja
Neta - mam nadzieje, ze i u Ciebie sie cos wyjasni po wizycie u gina... Nie martw wie, badz dobrej mysli...
Martocha - witaj akurat u Ciebie dluzsza nieobecnosc jest zrozumiala...
Jestem padnieta...dobrze ze ten dzien sie juz konczy... pogoda cudowna - leje non-stop - super... kluje mnie co jakis czas podbrzusze... zimno mi... mam nadzieje, ze to nie na jakies chorubsko... w kazdym razie ide spac...
Dobranoc dziewczeta
Ostatnia edycja: