Hej dziewoje!
michalina - aleeee słodziak
Do zacałowania;-) ! Super z Was rodzinka:*
celta - kochanie, tak na dobrą sprawę to mi by się przydało zrzucić 15 kg, wtedy miałabym swoją ulubioną wagę.. Ale mam zrzucić przynajmniej 5... I wydaje mi się to nierealne.... Mam jednak nadzieję, że mi się uda, nie mam za dużo czasu, bo jakieś 3 tyg;p Ale zaczęłam jeść wszystko gotowane, albo na parzę + mega zdrowe... I sprawdzam kalorię i węglowodany.. i po 1 dniu mam już dość.. no kurde.. ja się nie nadaję do takich rzeczy.. Zobaczymy :*
ewikewik - to ze względu na moją mutację musze brać podwyższone dawki kwasu foliowego, a to wyszło przy badaniu trombofilii. Kariotypy zbadaliśmy, mamy dobre;-) Biorę teraz kwas 15mg, a normalnie w ciąży bierze się 0.4 mg więc jest spora różnica.
agawa - &&&& Zaciśnięte mocnooo mocno :*:*
karaiwina - wiesz dobrze, że plamienie i krwawienie się zdarza czasami bez powodu i nie oznacza niczego złego, najważniejsze, żeby ustało! Trzymaj się tam kochana, buziakiii!!!
eska - czarownico moja, ja mam zamiar wtedy być z wielkim bandziorem ;p I nie wiem czy będę mogła się ruszać, więc najwyżej zlot przyjedzie to mnie na kawę;p
I proszę dla każdej z rana pyszności - przynajmniej wirtualnie
) żeby było miło :*