reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

kurcze jak mnie tu dawno nie było:/
wróciłam do pracy i czasu na wszystko za mało... ale cieszę się że wróciłam:) odżyłam - mimo zapierdzielu na codzień:)
Ktoś mi streści co u kogo? chyba ze 2-3m nie zaglądałam:(

pozdrowionka dla wszystkich! Kciuki za testujące i zdrówka dla zaciążonych!:)))) Na jesień i ja zaczynam staranka:)

reklama
Nanu super cie widziec.ja tez niezawsze ba biezaco wiec tez za bardzo niestreszcze.Matyldzia miesiac mlodsza od Emily a juz 4 zabki ma.a my nadal przy dwoch stoimy.gorna jedynka widac chce wychodzic bo dziaslo napuchniete ale stoi w miejscu.a gdzie masz mala jak ty w pracy?
Pietrucha super wiesci.Lubie lekarzy ktorzy maja pojecie i sa tacy akuratni w tym co robia.niemusza byc mili bo zaprzyjaznic sie z nimi niechce, bo co mi z lekarza jak jest mily a nic nieporadzi.trzymam kciukasy
Michalina no zdjecia bomba.ale to juz na facebooku napisalam:-)
Eska jak tam wypoczynkowy?
Agawa to co jutro testowanko?
Aniu maj niedlugo a potem to juz wiory u was poleca
Karaiwina pisalas ze tesciowej powiedzialas, jak zareagowala? A mamie chcesz jakos na dniach powiedziec tak? Napisz jaka reakcja mamy byla.napewno bedzie ogromnie sie cieszyc
Ewikewik musisz ofpoczac, za ciezko pracujesz dziewczyno
Celta pozdrawiam

Heloł!

wyszedl baaaardzo blady test, ale to raczej pozostałości po bhcg. W zeszłym miesiącu w tym dniu cyklu tez taki wyglądał. A tempka spadła mocno w dół. Jutro powtórzę.

Hej!
Ja ze szpitala! Niestety:( Obudzilam się dziś o 7:00 na siku, podcieram się, a tu krew... Masakra! Obudzilam mojego M. i do szpitala. Jeszcze czekam na lekarza. Póki co dostałam łóżko i leże. Położna poszukała tylko tętna i czekam...
Jak bede mieć wieści co się dzieje dam znać!

Agawa ja kciukow nie puszczam czekam na jutrzejszy test i tempke, moze to pozostalosci po bhcg a moze nie:-p

Nanulika milo Cie widziec :* ze starankami to juz postanowione...no to gratuluje!!

Karaiwina
trzymajcie sie tam bedzie dobrze czekamy na wiesci &&&&&&&&&&&&&

karaiwina. dawaj znac natychmiast jak juz cos bedzie wiadomo. Modle sie zeby wszystko bylo ok.

Agaawa- &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&. Ma byc dobrze. Jutro powtorka i ściemnieje.

Ale sie zdenerwowalam. Nie moge zlapac oddechu karaiwina... muuuuusi byc dobrze.

Jade na powtorke bety. Buziam

Karaiwina trzymam kciuki, żeby to nie było nic poważnego. Pamiętaj, że wiele kobiet krwawiło/plamiło na początku i urodziły śliczne maluchy :) Dawaj znać jak tylko będziesz wiedziała coś więcej kochana.

Madziorek kciuki za betę! Kiedy planujesz wizytę u gin? Trzymam kciuki za fasola :)

Agawa a może to są właśnie TE 2 krechy? Ale nawet jeśli nie to tak sobie myślę, że rzucisz się teraz w wir nowych obowiązków, skoncentrujesz się na pracy i zaraz się uda! A swoją drogą nie pamiętam, czy Ci już gratulowałam awansu ale jeśli nie to gratuluję teraz!!

Ania super, że u Ciebie takie pozytywne nastawienie!

Nanu ale super Cię widzieć! Fajnie, że kolejne starania w planach :)

Karo a Wy nie myślicie o rodzeństwie dla Emily?

Mika a pochwalisz się nowym gniazdkiem?

Miłłego dnia dziewczyny! Pozdrawiam wszystkie mamuśki, ciężarówki i staraczki. Tak sobie o Was pomyślałam z rana i postanowiłam napisać a teraz..idę jeszcze dospać :)

Hej dziewoje!:)

michalina - aleeee słodziak :) Do zacałowania;-) ! Super z Was rodzinka:*
celta - kochanie, tak na dobrą sprawę to mi by się przydało zrzucić 15 kg, wtedy miałabym swoją ulubioną wagę.. Ale mam zrzucić przynajmniej 5... I wydaje mi się to nierealne.... Mam jednak nadzieję, że mi się uda, nie mam za dużo czasu, bo jakieś 3 tyg;p Ale zaczęłam jeść wszystko gotowane, albo na parzę + mega zdrowe... I sprawdzam kalorię i węglowodany.. i po 1 dniu mam już dość.. no kurde.. ja się nie nadaję do takich rzeczy.. Zobaczymy :*
ewikewik - to ze względu na moją mutację musze brać podwyższone dawki kwasu foliowego, a to wyszło przy badaniu trombofilii. Kariotypy zbadaliśmy, mamy dobre;-) Biorę teraz kwas 15mg, a normalnie w ciąży bierze się 0.4 mg więc jest spora różnica.
agawa - &&&& Zaciśnięte mocnooo mocno :*:*
karaiwina - wiesz dobrze, że plamienie i krwawienie się zdarza czasami bez powodu i nie oznacza niczego złego, najważniejsze, żeby ustało! Trzymaj się tam kochana, buziakiii!!!
eska - czarownico moja, ja mam zamiar wtedy być z wielkim bandziorem ;p I nie wiem czy będę mogła się ruszać, więc najwyżej zlot przyjedzie to mnie na kawę;p

I proszę dla każdej z rana pyszności - przynajmniej wirtualnie :)) żeby było miło :*

beznazwy.png

Załączniki

• beznazwy.png
    beznazwy.png
    96,1 KB · Wyświetleń: 52
reklama
Do góry