reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

Karaiwina ciesze sie, ze lepiej juz. Czekamy na wieści o USG! &&&&&&&&&

madziorrek pięknie beta przyrasta. Mówiłam Ci, ze tym razem bedzie wszystko bardzo dobrze. Do trzech razy sztuka!

Boze, jak tam patrzę na wpisy zaciazonych dziewczyn, to uwierzyć nie mogę, ze większość taka młoda, jeszczerzed 30- tka. A ja juz taka stara jestem. Mogę sie juz nie doczekać dzidziusia. Ech... Jakoś dołka zaczynam łapać. No nic - wracam do szkolenia i nie myśle.

reklama
Agawa wypraszam sobie ja jestem po 30 - stce:-)

Karaiwina super na pewno wszystko ok ;) buziole

Madziorek no ja mówię, że to bliźniaki xddddd

Karaiwina- gwiazdeczko będzie dobrze;****

Babole wstęciole- nie oge mieć bliźniąt bo miałam monitoring i miałam jedno jajo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nie obraziła bym się, ale niech będzie jedno ale w końcu zdrowe!!!!

A tak w ogóle I LOVE YOU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

karaiwina trzymaj się tam Kochana,baaaaardzo kciuki trzymam...będzie dobrze:happy:

agawa Ty od razu zakładasz,że się nie udało...ale blada krecha równie dobrze może być powodem ciąży a nie tylko leków,które brałaś......Tobie też się udało:tak: ...ja mam 31;-)

madziorek beta suuuuuuper:-D nasza ciężarówko hi,hi ...........no ciekawe ile ich tam w tym jaju siedzi:-D

mika ale ten Twój chłop nawywijał.....ale dobrze,że nic poważniejszego.....a Ty mimo wszystko nie przemęczaj się,buziak w brzusio

eska buziak w brzucholka:-D

Ja w pracy dzis miałam taką nerwówkę,że hej......ciężko jest się dogadać z ludźmi,którzy wywodzą się z różnych kultur....zupełnie inne poglądy na wszystko:crazy:....ale to już prawie weekend....................a dziś przyjeżdża do nas siostra męza z PL z synem 6 lat...no to będzie wesoło kilka dni

Pozdrawiam!!!!! BUZIAKI!!

karaiwina myślę o Tobie cały czas i &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&:happy:

michalina wstyd ale jeszcze nie obejrzałam tych fotek:sorry2:

magda takie uroki macierzyństwa 24h na dobę......córce mojej siostry pierwszy ząbek wyszedł gdy miała 3 miesiące:tak:..............oj musisz być zmęczona ale baaaardzo szczęśliwa co? ostatnio czytałam troszkę Twojego bloga i aż się popłakałam za wzruszenia.....buziaki dla Was Dziewczynki:-) i dużo siły Mumusiu

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry