reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

Lenka czesto sie zdarza, ze przypadkiem sie przelacza ustawienie klawiatury ;-) a jako mod w grze mialam tysiace pytan odnosnie wlasnie "popsutej klawiatury" :-D a tekst tez mnie powalil na lopatki z rana to Wam podrzucilam na poprawe humoru :-)

reklama
Nanulika dla pewności zrobiłabym dzisiaj po pracy jeszcze jeden teścik owu. Jeżeli wyjdzie negatywny, a tempka jutrzejsza będzie równa lub nieco wyższa, założyłabym że owu wystąpiła w okolicy największego spadku czyli 11dc, a pomiar z 10dc uznałabym jako "zakłócenie". Jeżeli owu wystąpiła w 11dc, płodne dni to od 5 do 11 dnia cyklu, oraz 3 dni po owu uznaje się także za potencjalnie płodne (czyli 12-14dc) a więc łącznie dni płodne od 5 do 14 dnia cyklu.
Pamiętaj jednak, że to co na razie piszę jest tylko "przypuszczeniem" i trzeba zobaczyć co pokaże dalej tempka i test owu.
Myszka2829 czekam z niecierpliwością na wieści
Ani@k :(

A u nas na poddaszu chyba zamieszkało jakieś zwierzątko, bo drugą noc słyszę jak sobie drepta, kompletnie nie wiem co z tym zrobić.
W nocy koło 3-ciej obudziłam się z ogromnym parciem na słodkie :eek: poszłam do lodówki, i dostałam od teściowej taki kompot z gruszek co się go rozrabia z wodą, wypiłam pół słoika bez rozcieńczania prosto ze słoika :eek: po czym stwierdziłam że mi za mało, i wypiłam 0,3l coca-coli lodowatą z kostkami lodu, no i oczywiście gazu musiało być tyle że mi bąbelki oczami wychodziły. Nie wiem co to był za napad :eek:
Tego co dalej nastąpiło mogłam się spodziewać, mianowicie po takiej dawce cukru w środku nocy po chwili Ninka zaczęła wariować. I tak godzinkę się bawiłyśmy. Doszłam do wniosku, że ona się obraca. To znaczy że obróciła się w tym momencie, ale że obracała się już wcześniej - czyli fika sobie jeszcze fikołki. Przeanalizowałam kiedy w jakim miejscu było serduszko, i gdzie czułam kopniaki i czkawkę, i nagle zaczęło się wszystko zgadzać - po wczorajszej zabawie, stwierdziłam że teraz okręciła się ponownie głową do góry, włączyłam dopplera no i serduszko było na wysokości pępka, więc się wszystko zgadza - w nocy okręciła mi się z głowy w dół - na głowę do góry. Dostała też czkawki, i nie miałam jej na dole tylko trząsł się cały brzuch. Co to oznacza? To, że ma jeszcze na tyle miejsca żeby fikać koziołki, więc jest jeszcze szansa że się okręci "pupą na świat" :-)

Cześć dziewczynki, witam się porannie przy herbatce z cytrynką :) właśnie się objadłam chleba z pomidorem i cebulką, zaraz pęknę. Myszka instrukcja super :) muszę mojemu wydrukować i powiesić na lodówce.

Gatto, Myszka &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za wizyty, czekamy na dobre wieści.

Ja na dzisiaj planów większych brak. Podjadę tylko do biura bo ostatnio zapomniałam zmienić dane i cały czas mają adres do moich rodziców i tam wysyłają mi co miesiąc RMUA. Jeżdżę tam rzadko a nigdy nie wiadomo kiedy będzie potrzebne i będę spokojniejsza jak do domu będzie mi przychodzić.

jak ja uwielbiam czytać wiadomości z brzuszka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Danutaski w miarę możliwośći proszę o częśtsze opowiesci :****

Dzień dobry baby:-D
Spałam dziś jak kamień.

My rok temu w lipcu postanowilismy o dzidziusiu... od tej pory 2 ciaze stracilam... mam nadzieje,ze do 3 razy sztuka:)

Edit
Dzien dobry z zygzakowa,alez ta moja tempka szaleje w tym cyklu:p
A przytulanek nie bylo bo padlam zanimS z pod prysznica dotarl... ehh...:)

Ta tempka to jeszcze chyba ma w posiadaniu promile z sobotniego drinka. Niezłe skoki.

ja mam wizyte o 9:00 czyli powoli sie szykuje bo okolo 8:00-8:15 musze wyjsc ;-)

Trzymam &&&&&&&&&&&&&&&& i
z niecierpliwością czekam na wieści.

Tekst o zrozumieniu ciężarnej boski. Ukradłam iw rzuciłam na fb :-D

Ja dziś spałam jak zabita i zaraz zmykam po wyniki.

Skoro takie zygzaki mam to moze uda nam sie jakas zmijke zygzakowata splodzic:p

Dzisiaj S nie odpuszce:)
W koncu jesli bedzie tak jak przypuszcza danutaski to wyjdzie na to ze slabo sie staramy:) ale lipa jesli okaze sie ze juz po owu.... najpierw okres i sie nie kochalismy a teraz to normalnie 8razy raz po raz chyba by trzeba jeslji juz po:p

Ostatnia edycja:
Nanu to jest tylko przypuszczenie, być może owu jeszcze nie było! Następne dni pokażą, a przytulani potrafią być bardzo przyjemne więc czy owu była czy nie - przyjemność nie zaszkodzi ;-)

reklama
Do góry