reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Elka zadnych objawow poza bulgotaniem w brzuchu ;-) jakbym zabe miala, choc mojemu M bulga podobnie :-D

Fifka jak sie cofniesz u mnie trzy cykle to wyglada tamten bardzo podobnie do tego :-D

Ostatnia edycja:
reklama
Z pogodą tak jest. Byliśmy tydzień nad morzem i niestety deszcz, wiatr i zimno. Czasem tylko na parę minut przebiło się słońce. A teraz jak wróciliśmy do domu to znów zapowiadają upały.

poszłam do fryzjera a tu czynne od 9tej:p
no nic, zrobiłam prynajmniej zakupy i zaraz drugie podejście:)
a deszcz pada.... ehh...

ciekawe czy będę miała szansę zatestować za tydzień czy @ nawiedzi....

Ja mam dzisiaj też zaganiany dzień. Za chwilę lecę do fryzjera pewnie zejdzie parę godzin. Potem szykujemy się na wesele.
A co do wykresu to mój w tym cyklu zupełnie inny niż poprzednie.

Helol, witam sie prawie porannie, bo widze, ze tu wrze jak w ulu, fryzjerzy, zakupy, drozdzowki.....a ja len spalam do teraz (no, na swoja obrone to nastawilam pralke)

Myszka pytasz gdzie to lato? u nas siedzi i grzeje!:eek:

Fifka, tak, tak Myszka miala wykres idealny i jeszcze kamienie w gratisie dostala!!:-D

Elka u nas jak na razie tfu tfu w porzadku, oby tak dalej.

Dorcia ty tez masz niezly wykresik! Trzymam kciuki &&&&&&&&&

Nanulika milej imprezy!!!

Od jakiegos czasu kolezanka z pracy mnie pytala jak sie mam, jak sie czuje, jak w pracy, co u mnie, a ja jej caly czas jakies bujdy opowiadalam. Wczoraj nie zastrzelila sms-em, ze sie cieszy, ze ja w domu na zwolnieniu, bo inna jej powiedziala:szok:Wiedzialam, ze wczesniej czy pozniej wyjdzie w praniu i sie news rozejdzie:baffled:
A ja chcialam poczekac do 14go (bo mam usg) i dopiero powiedziec rodzinie:eek:

dzien dobry dziewczyny...

a dzis juz nie mamy pieknego nieba za oknem, leje i jest zimno... a jutro jedziemy na Kaszuby... prognozy nie są zbyt obiecujące...

W związku z tym zakupiłam termometr i od początku cyklu zaczynam mierzyć. Mam tylko pytanie gdzie mogę coś sensownego poczytać na ten temat no i gdzie mierzycie temperaturę chodzi mi o część ciała no i czy to musi być stała pora co do kilku minut?
polecam Wykres płodności, wykres dni płodnych, karta ciąży, NPR, wykres wagi. - 28dni.pl sama się tam trochę douczałam :)

i muszę się z Wami podzielić nowiną... że i my złapaliśmy berka :D wczoraj potwierdziłam wszystko u lekarza... 6 tydzień, jeszcze bez echa płodu, a właściwie coś tam widział ale nie był pewien - kazał przyjść po urlopie...

więc i ja posyłam fluidki ~~~~~~~~~~ a jak zajrzę tu za dwa tygodnie to może, będzie się tu roić od fasolek
pozdrawiam ciepło!

Anila no proszę!!!! GRATULUJĘ!! Ależ fajnie fasolki się sypią!! :-D

Gatto haha no tak.... troszkę niedobrze ze tak się złożyło, ale da radę :-)
A ty jak tam się czujesz mamuśka?? :-D

dzien dobry dziewczyny...

a dzis juz nie mamy pieknego nieba za oknem, leje i jest zimno... a jutro jedziemy na Kaszuby... prognozy nie są zbyt obiecujące...

polecam Wykres płodności, wykres dni płodnych, karta ciąży, NPR, wykres wagi. - 28dni.pl sama się tam trochę douczałam :)

i muszę się z Wami podzielić nowiną... że i my złapaliśmy berka :D wczoraj potwierdziłam wszystko u lekarza... 6 tydzień, jeszcze bez echa płodu, a właściwie coś tam widział ale nie był pewien - kazał przyjść po urlopie...

więc i ja posyłam fluidki ~~~~~~~~~~ a jak zajrzę tu za dwa tygodnie to może, będzie się tu roić od fasolek
pozdrawiam ciepło!

Jejku jak cudnie.!!!
Gratuluję i życzę spokojnej i cudownej ciąży!
Normalnie zazdroszczę wam, że razem na wątkach oczekujących będziecie :-D

Zapowiada się, że jako jedyna berka nie złapałam:sorry:
W związku z tym przed najbliższą owulką poproszę was o zbiorowe fluidki!!!

Ja dziś mam pełne ręce roboty bo i posprzątać muszę i przyszykować jedzonko na wizytację rodzinki.
Na szczęście wstałam rano i większość już jedzonka przygotowałam. TERAZ SPRZĄTANIE:confused2:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry