reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Juz mu powiedzialam, zeby wybil sobie to z glowy hahaha a on do mnie a jak beda 3 to co zrobisz? Hihihihihi dobre pytanie;-) dopiero co test zrobilam a juz mi zakazy stosuja i nakazy...i dozywianie spoleczne w toku;-)

reklama
Dobrej nocki...* ja sie klade bo jutro intensywny dzien... a jeszcze obiecalam salatke i ciasto na impreze... no i fryzjera jeszcze chce odwiedzic...

edit 07:11

no to dzień dobry!:)
leje u nas na maxa, więc ja nie wiem jak z tą imprezą będzie....:/

nic no - co obiecałam to zrobię i jedziemy....

śluz biały,gęsty - kompletnie nie taki:p

ale nic to!

zmykam robić kawuchę!!! miłego dnia wszystkim:-)

Ostatnia edycja:
zazdroszczę imorezki
wczoraj zamontowali szafę hurrra
mam teraz tyyyyle miejsca wiec dzisiaj czeka mnie układanie i porządkowanie, chłopcy spali już drugą noc w swiom pokoju, bez żadnych problemów.

Ja bym sie śluzem nie sugerowała, w ogóle starma się niczym nie sugerowac, mierze tempkę, póki co się utrzymuje, zobaczymy co będzie dalej

Mam kg sera, miałam upiec sernik z brzoskwiniami ale męzuś powiedział bleee i chyba będa drożdzówki

miłego dnia dziewczyny

Witam z rana. Cały tydzień nie miałam dostępu do neta więc nawet nie wiem co u Was słychać. Znów mam sporo do nadrobienia. Jakieś 40 stron. Doczytałam tylko o Myszce. Super wiadomości. Myszka gratulacje. Mówiłam że masz obiecujący wykres.

dzien dobry :-)

Nanu moze pogoda sie jeszcze zmieni a jak nie, to woda bedzie dominowala na imprezie ;-) za to chlopcy beda mogli sie upaprac w blocie do woli ;-) :-)

Lenka jak to sernik jest bleee?:szok: faceci... choc drozdzowki tez pycha :-)
Fajnie, ze chlopcy lubia swoj nowy pokoj zawsze to troche wiecej intymnosci dla Was i w razie przegiecia jest gdzie dzieciaki poslac ;-) i odsapnac chwile :-)

U nas pogoda w miare, ale noce zimne... teraz mamy 10°, a na najblizsza noc zapowiadaja 5° :szok: kurka gdzie to lato w tym roku???

Dorcia ten Twoj wykres tez niczego sobie ;-)
a tak na marginesie to wszyscy cos widzieli w tym cyklu oprocz mnie :-D

Ostatnia edycja:
Witam sie i ja przy kawce:-)u mnie tez zimnica i pochmurno az wylazic z domu sie nie chce:no:Nanulika aj z ta pogoda jak nie trzeba to gorac jak trzeba zimnica:wściekła/y:ale nie wazne jak i gdzie tylko z kim wiec mimo wszystko trzymam kciuki za dobre humory:tak: Myszko jak samopoczucie???jakies objawy;-)Gatto a u Was jak tam?

reklama
Witam się przy kawusi z mleczkiem :-D

Myszka no co ty gadasz!! I jeszcze to plamienie implantacyjne!! Po prostu cykl idealny na ciąże! :-D

Dorcia faktycznie Twój cykl też bardzo ładnie wygląda :-)

Nanu może deszcz nie przeszkodzi w udanej zabawie! Udanej imprezy!!

Lenka aaaaa rzuć się sernikiem!!! Aż bym takiego z brzoskwiniami zjadła :-D ale niestety nie ma szans.... mąż się odchudza wiec nie będę robić mu smaka....

U mnie tempka w górze!!! :-) Wprawidzie zastanawia mnie ten biały śluz... czyżbym złapała jakąś infrkcję?

Dzisiaj u mnie dzisiaj wielkie sprzątnie! Sprzedaje małego dla dziadków i się zabieram za robotę bo już nie mogę patrzeć na ten bajzel! A jutro jadę do mamy farbować włosy! Nie mogę się doczekać :-)

Do góry