reklama
Natasza27
Fanka BB :)
Raczej calodniowy. Mnie jak mocniej bolało to potem skrzepy jeszcze wyleciały. Ginekolog dał ten antybiotyk trochę w razie czego.Wieczorami miałaś bóle?
Qruszon
Ja poroniłam moje dzieciątko w 10tc, w7 słyszałam bicie serduszka, ale zarodek był mały wiec poszłam po 3tyg. Puste jajo, miałam zabieg. To było 2,5 tygodnia temu. Staram się otrząsnąć, ale co chwile dowiaduje się, ze kolejna kuzynka koleżanka w ciąży to radość dla mnie i dla nich, a w sercu czuje rozdarcie i ból.Hej, mam 28 lat. Aktualnie 2 poronienia.
Pierwsze 5t samoistnie w domu.
Drugie 7+2 puste jajo plodowe, pęcherzyk był na 32mm wg usg 7+6. Najpierw tabletki, częściowo oczyszczone i potem zabieg.
Licze na Waszą wiedzę i pomoc co mogę zbadać w pierwszej kolejności. Lekarze oczywiście mówią o diagnostyce po 3 poronieniu. Te puste jajo to ogółem dla mnie jakiś kosmos.
Lekarz powiedział, ze puste jajo zdarza się, to pierwsza ciaza mam nie doszukiwać sie. Infekcja, wirus lub wada plodu
Cześć dziewczyny,
Zrobilam badanie na antykoagulant tocznia LA1, i wyszedl 38.25 sek.
co ten wynik może oznaczać?
Dodam ze straciłam już dwie ciąże w 6 oraz 5 tygodniu
hachette
@Qruszon, ja straciłam ciążę rok temu (dokładnie 09.04.2020) w 5 tygodniu. Od tamtej pory nie mogę zajść a każda kolejna informacja o ciąży bliższej/dalszej koleżanki to nóż prosto w serce. Kilka dni temu okazało się, że dziecko będzie miał brat narzeczonego i to już zupełnie mnie dobiło. To chyba nigdy nie minie
Qruszon
Minie zobaczysz, moja koleżanka z pracy przez 5lat walczyła aż wygrala. Oczywiście szereg badań najlepsi specjaliści w Łodzi, okazało się, ze teraz jest szczęśliwa mama 3-ga dzieci. Ja wiem, ze zawsze warto walczyc do końca. Nie poddam się. Za 10dni mina 2mc od poronienia.@Qruszon, ja straciłam ciążę rok temu (dokładnie 09.04.2020) w 5 tygodniu. Od tamtej pory nie mogę zajść a każda kolejna informacja o ciąży bliższej/dalszej koleżanki to nóż prosto w serce. Kilka dni temu okazało się, że dziecko będzie miał brat narzeczonego i to już zupełnie mnie dobiło. To chyba nigdy nie minie
Justynanana
Nie znam norm na to badanie, ale u mnie wyszły inne przeciwciała na zespół aps. Też miałam poronienie i jedna ciąża z problemami ale skończyło się ok. 3 ciąża na lekach przeciwzakrzepowych i przebiegła książkowo.Cześć dziewczyny,
hachette
Takie historie jak Twojej koleżanki dają nadzieję. Ja tez chciałbym trójkę i także się nie poddaję, chociaż nie sądziłam, ze to będzie takie trudne.Minie zobaczysz, moja koleżanka z pracy przez 5lat walczyła aż wygrala. Oczywiście szereg badań najlepsi specjaliści w Łodzi, okazało się, ze teraz jest szczęśliwa mama 3-ga dzieci. Ja wiem, ze zawsze warto walczyc do końca. Nie poddam się. Za 10dni mina 2mc od poronienia.
Qruszon
Hej kobietki dobry wieczór, dziś zaczęły się płodne (testy owulacyjne wykazały) wizytę dopiero w środę 14.04 żeby uzyskać informacje czy wszystko ok. Nie krwawie, tylko 3-4dni po zabiegu. Dwa tygodnie temu prawie.
Mąż zaczął dziś temat o staraniach, chce poczekać zebylekarz dał zielone światło, choć już w środę będzie po płodnych. To za 7dni dopiero... chciałabym spróbować,ale rozum podpowiada ,,upewnij się” a serce działaj
Mąż zaczął dziś temat o staraniach, chce poczekać zebylekarz dał zielone światło, choć już w środę będzie po płodnych. To za 7dni dopiero... chciałabym spróbować,ale rozum podpowiada ,,upewnij się” a serce działaj
reklama