reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Zobacz załącznik 922152 Wpadamy tylko powiedzieć, że dziś o 17:00 Kornel skończył pół roku :) Chociaż tu pusto (może to i dobrze;)) to jesteśmy z Wami @mfifi04 Kochana kciuki nadal trzymamy @justys0702 @jagoda87 jak tam Wasze brzuszki @AnetaManiak @90_natka @alunia87 buziole przesyłamy
Zobacz załącznik 922153 Zobacz załącznik 922154
Super już duży chłopak z niego, ale szybko zleciało :). U nas zaraz 9 miesięcy stuknie i idą zęby na całego, bo po kilka na raz :|. Mały kiepsko to znosi, a jutro jeszcze zaległe szczepienie.Rosnie mi synek na dobre i na ziemi już nie chętnie po siedzi, bo teraz by tylko stał na nogach.
IMG_20181203_094327.jpeg
IMG_20181203_103115.jpeg

Załączniki

• IMG_20181203_094327.jpeg
    IMG_20181203_094327.jpeg
    94,6 KB · Wyświetleń: 552
  • IMG_20181203_103115.jpeg
    IMG_20181203_103115.jpeg
    40,7 KB · Wyświetleń: 540
Super już duży chłopak z niego, ale szybko zleciało :). U nas zaraz 9 miesięcy stuknie i idą zęby na całego, bo po kilka na raz :|. Mały kiepsko to znosi, a jutro jeszcze zaległe szczepienie.Rosnie mi synek na dobre i na ziemi już nie chętnie po siedzi, bo teraz by tylko stał na nogach. Zobacz załącznik 922183Zobacz załącznik 922184
Ale super, pewnie lada chwila zacznie chodzić :) oby szczepienie dziś gładko poszło.

Zobacz załącznik 922152 Wpadamy tylko powiedzieć, że dziś o 17:00 Kornel skończył pół roku :) Chociaż tu pusto (może to i dobrze;)) to jesteśmy z Wami @mfifi04 Kochana kciuki nadal trzymamy @justys0702 @jagoda87 jak tam Wasze brzuszki @AnetaManiak @90_natka @alunia87 @DorciaMamaOlka buziole przesyłamy
Zobacz załącznik 922153 Zobacz załącznik 922154
Piekne zdjecia [emoji173] idzie sie zakochac. Szczegolnie te z miskami slodziutkie [emoji182]

U mnie wporzadku. Dostalam propozycje awansu. Chyba skorzystam. Tak wiec starania leza na 2 planie [emoji6]
Jak narazie korzystam z zycia. Dopoki jestem mloda [emoji44]

Piekne zdjecia [emoji173] idzie sie zakochac. Szczegolnie te z miskami slodziutkie [emoji182]

U mnie wporzadku. Dostalam propozycje awansu. Chyba skorzystam. Tak wiec starania leza na 2 planie [emoji6]
Jak narazie korzystam z zycia. Dopoki jestem mloda [emoji44]
To powoli ci się życie zawodowe układa, a później bobo tylko do szczęścia.Zmiana pracy ci wyszła na plus.

Super już duży chłopak z niego, ale szybko zleciało :). U nas zaraz 9 miesięcy stuknie i idą zęby na całego, bo po kilka na raz :|. Mały kiepsko to znosi, a jutro jeszcze zaległe szczepienie.Rosnie mi synek na dobre i na ziemi już nie chętnie po siedzi, bo teraz by tylko stał na nogach. Zobacz załącznik 922183Zobacz załącznik 922184
Same przystojniaki sa tutaj. Wspolczuje zabkow..
Oby szczepienie nie dalo po sobie poznac :)

Witajcie [emoji6] maly przystojniacha

Opowiadaj co u Was jak zdrowko [emoji848]?
Młody rośnie jak na drożdżach. Powoli powoli trupta z pchaczem. Mamy już 5 ząbków i idzie 6. Zdrowy jak narazie bez większych problemów i oby tak zostało. Ja no niestety bez zmian, a nawet gorzej z tymi plecami. 14 grudnia mam wizytę u lekarza i powiedział, że jak nie będzie poprawy to operacja. Także "już trzęsę portkami". Wolałabym spróbować pierw zastrzyków z Kortyzonu, ale lekarz sądzi, że przy Nich nie można karmić. I teraz jest problem bo młody mm nie ruszy. Ja cały czas odciągam mleko. Laktator to Moja druga para rąk. Mąż od poniedziałku w pracy i teściową przyleciała żeby Mi pomagać bo Ja nie jestem w stanie niestety zrobić cokolwiek bez pomocy bez bólu. A nie wspomnę o opiece nad dzieckiem. Także jest hmmm nie wesoło.
Awans to nieźle szybko Ci poszło w nowej pracy. Kochana korzystaj z życia ile się da. W międzyczasie pojawi się mały szkrabek i wywróci je do góry nogami [emoji6][emoji6][emoji6]

reklama
Do góry