reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

Po wizycie
Pani doktor mila i sympatyczna. Wszystko wyjasnila. Gwarancji nie daje ze ciaza sie utrzyma. Wierzy ze zajde bez problemu. Dolozy wszelkich staran aby ciaze utrzymac wiadomo zastrzyki ( nie ma problemu aby zapisac)
Pracuje na oddziale ciaz zagrozonych wiec bede tam pod stala jej opieka. I ma pracownie usg wad plodu.

Zaczac mamy sami. Jesli nie zajde mam sie zjawic zrobimy ocene cyklu.
Jak narazie brac kwas 0.800mg
Potem przejsc na 5mg bardzo duza dawka. Wlaczyc wit.d.

Zbadac prolaktyne i tsh.

Zaczynamy od nowego roku. Wiadomo nowy rok nowe nadzieje

reklama
Po wizycie
Pani doktor mila i sympatyczna. Wszystko wyjasnila. Gwarancji nie daje ze ciaza sie utrzyma. Wierzy ze zajde bez problemu. Dolozy wszelkich staran aby ciaze utrzymac wiadomo zastrzyki ( nie ma problemu aby zapisac)
Pracuje na oddziale ciaz zagrozonych wiec bede tam pod stala jej opieka. I ma pracownie usg wad plodu.

Zaczac mamy sami. Jesli nie zajde mam sie zjawic zrobimy ocene cyklu.
Jak narazie brac kwas 0.800mg
Potem przejsc na 5mg bardzo duza dawka. Wlaczyc wit.d.

Zbadac prolaktyne i tsh.

Zaczynamy od nowego roku. Wiadomo nowy rok nowe nadzieje
Będę trzymać za Was mocno mocno mocno kciuki. Naprawdę wierzę w to, że się uda. Nie będzie łatwo napewno i na to musicie się nastawić, ale szczęście się do Was uśmiechnie!!!

Ja planuje teraz te zrobić
- przeciwciala antykardiolipinowe IgM i IgG
- przeciw ciała p. jądrowe (ANA) immunoblot
- p/c. Beta-2-glikoproteinie 1 w kl. IgG i IgM (łącznie) met. Elisa
I jeszcze
Antykoagulant toczniowy (LA)
A w grudniu zrobię jeszcze te wszystkie infekcyjne no i hormonalne ale już na NFZ

Ja planuje teraz te zrobić
- przeciwciala antykardiolipinowe IgM i IgG
- przeciw ciała p. jądrowe (ANA) immunoblot
- p/c. Beta-2-glikoproteinie 1 w kl. IgG i IgM (łącznie) met. Elisa
I jeszcze
Antykoagulant toczniowy (LA)
A w grudniu zrobię jeszcze te wszystkie infekcyjne no i hormonalne ale już na NFZ
Robilam antykardiolipinowe jesli one wyjda zle wtedy robi sie reszte. Tak szkoda kasy :)

reklama
Do góry