reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Pewnie już byś chciała do domku?
Ah chciałbym znów ten brzuszek mieć i czuć te ruchy[emoji7][emoji7][emoji7]ale muszę niestety poczekać zanim będę mogła starać się o kolejne dzieciątko
Ojjj ja to będę chciała na pewno mieć teraz sporo przerwy do kolejnej ciąży... W czerwcu 2017 poród w 19 tyg, kolejna ciąża od października teraz leżenie już 4 tygodnie... Wystarczy mi na razie wrażeń i jedno dziecko :D

Ojjj ja to będę chciała na pewno mieć teraz sporo przerwy do kolejnej ciąży... W czerwcu 2017 poród w 19 tyg, kolejna ciąża od października teraz leżenie już 4 tygodnie... Wystarczy mi na razie wrażeń i jedno dziecko :D
Hehehe Ja myślałam, że po Moim ciężkim porodzie nie podniose się i nie będę chciała już kolejnej ciąży i dziecka, ale jest zdecydowanie inaczej.

reklama
Kochana z tego co pamiętam to jutro masz termin do szpitala? Pisz jak się czujesz? Pewnie zestresowana? Ale pamiętaj My trzymamy mocno kciuki będzie dobrze! [emoji8][emoji8][emoji8]
Tak, dokładnie. Jutro o 8 mam się stawić na izbie przyjęć. Mam nadzieję, że już jutro powotam Kornela, że coś lekarz zaleci i znacznie działania. A nie tylko do obserwacji. Stresuję się bardziej tym, że szybko nie wyjdę ze szpitala, a Dominika straszenie przeżywa, że mnie nie będzie. A jeszcze ma w przedszkolu w piątek dzień mamy i taty.
Dziękuję za kciuki na pewno się przydadzą <3 :)

Do góry