Leżymy dalej, ciśnienie stabilne, szyjka ujdzie jakoś poza tym już jestem blisko końca więc nie ma tragedii@Marika92 a co u Was słychać?
reklama
AnetaManiak
Fanka BB :)
Który to już u Ciebie tydzień?Leżymy dalej, ciśnienie stabilne, szyjka ujdzie jakoś poza tym już jestem blisko końca więc nie ma tragedii
Jutro 35+0Który to już u Ciebie tydzień?
AnetaManiak
Aj to już bliziutko[emoji16]Jutro 35+0
A mowią coś ile będą Ciebie trzymać? Chociaż podejrzewam, że mogą już do rozwiązania
Ciężko powiedzieć. ZobaczmyAj to już bliziutko[emoji16]
A mowią coś ile będą Ciebie trzymać? Chociaż podejrzewam, że mogą już do rozwiązania
AnetaManiak
Pewnie już byś chciała do domku?Ciężko powiedzieć. Zobaczmy
Ah chciałbym znów ten brzuszek mieć i czuć te ruchy[emoji7][emoji7][emoji7]ale muszę niestety poczekać zanim będę mogła starać się o kolejne dzieciątko
Ojjj ja to będę chciała na pewno mieć teraz sporo przerwy do kolejnej ciąży... W czerwcu 2017 poród w 19 tyg, kolejna ciąża od października teraz leżenie już 4 tygodnie... Wystarczy mi na razie wrażeń i jedno dzieckoPewnie już byś chciała do domku?
Ah chciałbym znów ten brzuszek mieć i czuć te ruchy[emoji7][emoji7][emoji7]ale muszę niestety poczekać zanim będę mogła starać się o kolejne dzieciątko
AnetaManiak
Hehehe Ja myślałam, że po Moim ciężkim porodzie nie podniose się i nie będę chciała już kolejnej ciąży i dziecka, ale jest zdecydowanie inaczej.Ojjj ja to będę chciała na pewno mieć teraz sporo przerwy do kolejnej ciąży... W czerwcu 2017 poród w 19 tyg, kolejna ciąża od października teraz leżenie już 4 tygodnie... Wystarczy mi na razie wrażeń i jedno dziecko
Ja kolejne będę chciała ale chyba nie aż tak prędkoHehehe Ja myślałam, że po Moim ciężkim porodzie nie podniose się i nie będę chciała już kolejnej ciąży i dziecka, ale jest zdecydowanie inaczej.
reklama
aga_agi
Tak, dokładnie. Jutro o 8 mam się stawić na izbie przyjęć. Mam nadzieję, że już jutro powotam Kornela, że coś lekarz zaleci i znacznie działania. A nie tylko do obserwacji. Stresuję się bardziej tym, że szybko nie wyjdę ze szpitala, a Dominika straszenie przeżywa, że mnie nie będzie. A jeszcze ma w przedszkolu w piątek dzień mamy i taty.Kochana z tego co pamiętam to jutro masz termin do szpitala? Pisz jak się czujesz? Pewnie zestresowana? Ale pamiętaj My trzymamy mocno kciuki będzie dobrze! [emoji8][emoji8][emoji8]
Dziękuję za kciuki na pewno się przydadzą <3