reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
O dobrze wiedzieć, że ktoś konsultował to z pediatrą bo mam ten sam problem i znajoma skrytykowała Nas, że Mu pozwalamy, że powinniśmy Go blokować. A Mi się to trochę dziwne wydawało bo moje zdanie jest takie jak Twojego pediatry. Organizm dziecka też wie co robi. Chociaż nie powiem sama byłam na początku do tego sceptycznie nastawiona.

@DorciaMamaOlka śliczna jest ta Twoja córcia[emoji7][emoji7][emoji7]no i silna dziewczynka z niej!
No u nas to było do tego stopnia że mały tylko pełzał i jak nauczył się siadać samodzielnie to dosłownie po 3-4 dniach od tego wstał i po kolejnych paru dniach zaczął chodzić (w sensie przesuwać się) trzymając się mebli. Więc ja się trochę denerwowalam bo nie dość że wcześnie, to jeszcze szybko jedno za drugim. I stało się tak że nawet jeszcze nie potrafił raczkować a już chodził z podparciem mebli. Więc dlatego my konsultowaliśmy i właśnie tak jak napisałam powiedziała nam pediatra :) i jeszcze mówiła że każde dziecko ma indywidualnie i mogą się uczyć w różnej kolejności nowych umiejętności (tak jak np u nas z pominięciem raczkowania).

@DorciaMamaOlka to moze szybko zacznie chodzić jak tak się rwie do nowych umiejętności :)

No u nas to było do tego stopnia że mały tylko pełzał i jak nauczył się siadać samodzielnie to dosłownie po 3-4 dniach od tego wstał i po kolejnych paru dniach zaczął chodzić (w sensie przesuwać się) trzymając się mebli. Więc ja się trochę denerwowalam bo nie dość że wcześnie, to jeszcze szybko jedno za drugim. I stało się tak że nawet jeszcze nie potrafił raczkować a już chodził z podparciem mebli. Więc dlatego my konsultowaliśmy i właśnie tak jak napisałam powiedziała nam pediatra :) i jeszcze mówiła że każde dziecko ma indywidualnie i mogą się uczyć w różnej kolejności nowych umiejętności (tak jak np u nas z pominięciem raczkowania).

@DorciaMamaOlka to moze szybko zacznie chodzić jak tak się rwie do nowych umiejętności :)
Wyobrażam sobie teraz takiego malusiego skrzata który samodzielnie stoi :) to musiało być słodkie :) rwie się moja koza szybko do wszystkiego :D rośnie z niej mały rozrabiak :D teraz pierdzi buźka i atakuje moje sutki i ciągle gryzie,paluszki ma ciągle w buzi a dziś dorwala moja rękę i przygryzala...jeszcze zębów nam brakuje [emoji33] dosłownie czuje jej dziąsła...wszystko możliwe,że mogą zacząć się zeby

To Adaś też lubi Mi ręce obgryzać [emoji23][emoji23][emoji23]
No i raz udało Mu się usiąść. Zrobiłam szybko zdjęcie i zaraz Go kładłam bo myślałam, że na zawał zejdę. Bałam się o kręgosłup[emoji85]
IMG_20180517_212046.jpg
IMG-20180531-WA0026.jpeg

Załączniki

• IMG_20180517_212046.jpg
    IMG_20180517_212046.jpg
    53,7 KB · Wyświetleń: 361
  • IMG-20180531-WA0026.jpeg
    IMG-20180531-WA0026.jpeg
    51,3 KB · Wyświetleń: 357
Skrocona szyjka, w 33 tygodniu dostalam luteine i magnez 3x2. Dużo leżenia i grzecznie słuchałam lekarza, a teraz za dea dni termin i wszystko się zatrzymało :(
Kochana z tego co pamiętam to jutro masz termin do szpitala? Pisz jak się czujesz? Pewnie zestresowana? Ale pamiętaj My trzymamy mocno kciuki będzie dobrze! [emoji8][emoji8][emoji8]

reklama
Do góry