reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

To się zgadza. Pierwsze dwa dni to była dla Mnie katorga. Ryczałam nie mogłam dojść do siebie. Synek jest Kochany wspaniały i w ogóle. Ale ten ból i to wszystko co się działo w ostatnich 2godz porodu po prostu nie mogło Mi kompletnie wyjść z głowy. Na szczęście jest już z Moją psychiką lepiej.
Ja nie życzę nikomu źle, ale Ona nie powinna pracować jako położna. Wszystko szło dobrze dopuki ona się nie wpieprzyła w sparawy Mojego porodu. Bo miałam na początku jedną położną bardzo fajną. A, pod koniec przylazła ta druga i wtedy zaczęło się piekło. Tamta niestety miała ***** do gadania musiała się ze wszystkim słuchać, a chciała już wcześniej zakończyć to cc. No ale już nie ważne bo tylko strasze. Chyba musiałam się trochę wygadać.
Obym tylko rzadnej dziewczyn nie zaraziła[emoji6][emoji6][emoji6]

A to Moje słoneczko Kochane [emoji7][emoji7][emoji7]
1519815019-a5b79c0ac6b8a64b-aaaaaa.jpeg

Napisane na MHA-L29 w aplikacji Forum BabyBoom
Ale Słodziaczek Przystojniaczek ;) Boski jest ;)

reklama
@aga_agi jestem podziębiona i trzymają nas jeszcze w szpitalu przez to. Bo mam gorączkę katar kaszel i dostaje antybiotyki dożylnio. Ale mały zdrowy i to najważniejsze. Badania przechodzi zawsze dobrze. Dzisiaj będzie miał U2.

@Marika92 hehehee piguły to tutaj już są zakochane w nim po uszy[emoji4][emoji4][emoji4]

@aga_agi jestem podziębiona i trzymają nas jeszcze w szpitalu przez to. Bo mam gorączkę katar kaszel i dostaje antybiotyki dożylnio. Ale mały zdrowy i to najważniejsze. Badania przechodzi zawsze dobrze. Dzisiaj będzie miał U2.

@Marika92 hehehee piguły to tutaj już są zakochane w nim po uszy[emoji4][emoji4][emoji4]

Zdrowiej szybko, bo pewnie wszyscy w domu tęsknią <3

@martakratka trzymam kciuki :) &&

@aneta_ck pięknie napisane :) ja się pod tym wszystkim podpisuję rękami i nogami :)
Córkę karmiłam 18 miesięcy (odstawiłam już w kolejnej ciąży) a syna na razie 6 i pół ;) i też jestem za najnowszymi zaleceniami czyli do 6 mca wyłącznie kp-my dopiero podajemy małemu pierwsze warzywa choć i tak mało co zje bo głównie je "mymla" bo my nie łyżeczką tylko BLW ;)

@AnetaManiak jeju to faktycznie co to za położna! Masakra! Najważniejsze, że wszystko się dobrze skończyło, że z Wami wszystko dobrze no i że zostały wyciągnięte wobec tej baby konsekwencje-może następnym razem zastanowi się i nie zafunduje kolejnej matce takich przeżyć!
A jak tam Ty się po tym cięciu czujesz?

Witam. Poronilam 26stycznia tego roku. Byl to ponad 5 tydz ciazy. Poronilam samoistnie . Kiedy mogę sie spodziewać miesiączki?. Jest to 33 dzien od dnia poronienia a cykle mam od 28 do max 31dni. Nie ukrywam ze lekarz pozwolil nam sie odrazu starać i tak tez z mezem zrobilismy. Pozdrawiam :).

Witam. Poronilam 26stycznia tego roku. Byl to ponad 5 tydz ciazy. Poronilam samoistnie . Kiedy mogę sie spodziewać miesiączki?. Jest to 33 dzien od dnia poronienia a cykle mam od 28 do max 31dni. Nie ukrywam ze lekarz pozwolil nam sie odrazu starać i tak tez z mezem zrobilismy. Pozdrawiam :).

Przykro mi z powodu Twojej straty.Tez poroniłam w 5tc i położna mówiła ze okres mogę dostać dopiero po 6 tygodniach, ale u mnie zamiast okresu po 4 tyg były dwie kreski.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Przykro mi z powodu Twojej straty.Tez poroniłam w 5tc i położna mówiła ze okres mogę dostać dopiero po 6 tygodniach, ale u mnie zamiast okresu po 4 tyg były dwie kreski.

Rowniez bardzo mi przykro a jednocześnie Gratuluje:). Zaczęliśmy sie starac z mezem odrazu. Ale robiłam dzisiaj test nic nie wykryl. Bola Mnie bardzo piersi. Czasami lekko pobolewa podbrzusze ale mija.

Rowniez bardzo mi przykro a jednocześnie Gratuluje:). Zaczęliśmy sie starac z mezem odrazu. Ale robiłam dzisiaj test nic nie wykryl. Bola Mnie bardzo piersi. Czasami lekko pobolewa podbrzusze ale mija.

Niestety z kolejnej ciąży też córeczki straciłam [emoji17]

Niestety z kolejnej ciąży też córeczki straciłam [emoji17]

Bardzo Mi naprawde przykro:(. Niewiem czy test wykonalam na szybko czy za pare dni powtórzyć ponownie. Mam juz dosc tak dlugo aie staraliśmy z mezem o dzidziusia i jak ukazały sie dwie kreski beta pozytywna szybko to zniklo:(. Niewiem czy czekać do okresu czy robić wkolko testy bo czym wiecej ich robię tym bardziej chce mi sie plakac ze teraz nic dzisiaj nie pokazal

reklama
Bardzo Mi naprawde przykro:(. Niewiem czy test wykonalam na szybko czy za pare dni powtórzyć ponownie. Mam juz dosc tak dlugo aie staraliśmy z mezem o dzidziusia i jak ukazały sie dwie kreski beta pozytywna szybko to zniklo:(. Niewiem czy czekać do okresu czy robić wkolko testy bo czym wiecej ich robię tym bardziej chce mi sie plakac ze teraz nic dzisiaj nie pokazal

Moze warto zrobić Beta hCG i powtórz po dwóch dniach.. będziesz miała jasną sytuacje.

Do góry