reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

Witaj @kropkikreski4 rozgość się oczywiście, mam nadzieję, że i Tobie wkrótce uda się przejąć brzuszek[emoji7][emoji6]
Może chcesz nam w skrócie opisać Swoją historię żebyśmy Ciebie lepiej poznały [emoji6][emoji6][emoji6]

Napisane na MHA-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@Marika92 super że po wizycie same pozytywne wieści :)

@DorciaMamaOlka bardzo się cieszę że Hania już jest z Wami! Gratulacje i dużo zdrówka dla Was :)

@kropkikreski4 witaj, przykro mi że i Ciebie dotknęła strata. Powiesz coś więcej o sobie, o swojej sytuacji? W którym tyg, znacie przyczynę? Rozgość się u nas, dziewczyny są bardzo pomocne więc jak masz jakieś pytania czy wątpliwości to pisz śmiało :)

Dziękuję [emoji7] niektóre z Was znam z innych wątków.

Starania o pierwszą ciążę od sierpnia 2016. We wrześniu 2017 zabieg HSG i w tym samym cyklu ciąża. Niestety w 8tc serduszko przestało bić... Miałam zabieg, w tym miesiącu zaczęliśmy ponowne starania. Obecnie 25dc, ale przypałętała się infekcja,więc na ten cykl już się nie nastawiam. Podczytam Was tutaj trochę,żeby poznać Wasze historię. Dziękuję za przyjęcie [emoji5]

Napisane na MI 4LTE w aplikacji Forum BabyBoom

O 13.30 przyszła na świat Haniawaga 3 kilogramy i 54 cm.Oksy pidlaczyli przed 11.00 także poszło mi raz dwa

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Super gratulacje i zdrówka dla małej i mamy [emoji8][emoji11].Czekamy na zdjęcie Hani jak dojdziesz do siebie [emoji9].

Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom

O 13.30 przyszła na świat Haniawaga 3 kilogramy i 54 cm.Oksy pidlaczyli przed 11.00 także poszło mi raz dwa

Gratulacje zdrowka dla was :*

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Zgadza się, już dostałam maści i leki, ale najbardziej boje się bakterii :( ostatnio walczyłam z nimi 3 miesiące...

Napisane na MI 4LTE w aplikacji Forum BabyBoom
Ok to strasznie dlugo. A masz inne leki od tamtych? Moze tamte wcale nie dzialaly na ciebie??

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry