reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Ok to strasznie dlugo. A masz inne leki od tamtych? Moze tamte wcale nie dzialaly na ciebie??

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Miałam posiewy z antybiogramem i po prostu bakterie uodparniały się na kolejne antybiotyki, dopiero trzeci,ostatni,pomógł. Teraz to niby tylko grzybica (drożdżyca?) , Dostałam tabletki, globulki i maść i objawy łagodniejsze niż wtedy,ale i tak poprosiłam o wymaz z antybiogramem. Zobaczymy za tydzień. Szkoda mi tego cyklu :( i następnego, a jedziemy na urlop :(

Napisane na MI 4LTE w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Miałam posiewy z antybiogramem i po prostu bakterie uodparniały się na kolejne antybiotyki, dopiero trzeci,ostatni,pomógł. Teraz to niby tylko grzybica (drożdżyca?) , Dostałam tabletki, globulki i maść i objawy łagodniejsze niż wtedy,ale i tak poprosiłam o wymaz z antybiogramem. Zobaczymy za tydzień. Szkoda mi tego cyklu :( i następnego, a jedziemy na urlop :(

Mam nadzieje ze szybko odpusci ta infekcja. Niestety nigdy nie mialam i nie potrafie sie wypowiedziec

Mam nadzieje ze szybko odpusci ta infekcja. Niestety nigdy nie mialam i nie potrafie sie wypowiedziec

Dzięki :* No właśnie ja jakaś podatna na to jestem :( lekarz mówi,że za bardzo dbam o higienę i wypłukuje naturalne środowisko.

@kropkikreski4 witaj szkoda że w takich okolicznościach. Ja kiedyś miałam infekcje tylko raz ale długo się utrzymywała i lekarz polecił mi coś takiego.. od razu przeszło i do tej pory nie powróciło. Może stosowalas A jeśli nie to zapytaj o to lekarza, mam nadzieję że pomoże :)
20180208_213623.jpg

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 20180208_213623.jpg
    20180208_213623.jpg
    47,3 KB · Wyświetleń: 550
@kropkikreski4 witaj szkoda że w takich okolicznościach. Ja kiedyś miałam infekcje tylko raz ale długo się utrzymywała i lekarz polecił mi coś takiego.. od razu przeszło i do tej pory nie powróciło. Może stosowalas A jeśli nie to zapytaj o to lekarza, mam nadzieję że pomoże :) Zobacz załącznik 838519

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
Dziękuję, już sobie o tym poczytam i teraz czekam na wymaz z nadzieją,że tam nic nie będzie.
A myślicie,że bakterie wyszłyby w cytologii?

reklama
@kropkikreski4 witaj, zapraszamy... tu każda z nas doskonale wie co przeżywasz i rozumie... ale jak można zauważyć marzenia się spełniają, niektórym szybciej inne muszą dłużej poczekać ale finał jest szczęśliwy ☺

Do góry