reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Lekarz już mnie ostrzegł że będą mnie bolały bo dzidziuś jest na tylnej ściance macicy. I ból będzie się nasilał.
7.02 kolejna wizyta mam nadzieje ,że serduszko nie przestało bić.

Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom
Na pewno pięknie bije :) odrzuc zle myśli :)

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

@alunia87 ktory juz 30 t?? O jej ale zlecialo. Jak przygotowania? Piekny brzuszek :)
Ah doczytalam ze zostala komoda i przewijak:)

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

@alunia87 ktory juz 30 t?? O jej ale zlecialo. Jak przygotowania? Piekny brzuszek :)
Ah doczytalam ze zostala komoda i przewijak:)

No szybko leci [emoji2]. Chociaż jeszcze ciężko nam w to uwierzyć, że po 12 latach będziemy w 3 [emoji23]. Juz mnie męczy trochę ta ciąża, bo cukry ostatnio mi się psują strasznie, a nie jestem na insulinie i nie mam czym ich zbić.Staram się dla tego dużo chodzić, bo ruch dobry przy cukrzycy.Najwazniejsze, żeby mały był zdrowy.

Napisane na D5103 w aplikacji Forum BabyBoom

@alunia87 jeszcze chwila i bedziecie razem. A powiedz jakie leki bierzesz? Zastrzyki tez.?

Nie do 14 tc luteine i dophustan, bo były plamienia , a teraz tylko leki na tarczyce na stałe, bo niedoczynność dość poważna i teraz na koniec miesiąca pewnie insulinę na cukier, bo już dieta to za mało.

@alunia87 jeszcze chwila i bedziecie razem. A powiedz jakie leki bierzesz? Zastrzyki tez.?

Napisane na D5103 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Obiecane :)
1516650692-82bb1b2329ec14da-aaaaaa.jpeg
1516650699-46866f4312a123e6-aaaaaa.jpeg

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry