reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Dzisiaj byłam u gina,bo nie mogłam wytrzymać,ale niestety jeszcze nic nie widać mam przyjść za 2 tyg i powinno już się pojawić.I takie moje pytanie może ktoś będzie wiedział.Tak.jak wcześniej pisałam,że jestem jeszcze na zwolnieniu po tym poronieniu dostałam jeszcze od rodzinnego do piątku i już koniec ze zwolnieniem,bo powiem szczerze,że trochę już się boje pytać o zwolnienie żeby już ZUS się nie doczepił.Pomysłam sobie,że mam jeszcze nie wykorzystany urlop tak zebym poszła na urlop i bym powiedziała dla kierowniczki,ze.jak skończę urlop to dam wypowiedzenie a potem w między czasie bym dała zwolnienie jak już gin by mi dał.Jak myślicie???
Ja po poronieniu bylam na macierzynskim, pozniej od razu na l4 od lekarza normalnego i po tym l4 ciazowe. Wogole nie wracalam do pracy. Na Twoim miejscu korzystalabym z l4 od lekarza normalnego jesli sie tylko da.

iv09zbmhlcesvvs1.png

reklama
Ja po poronieniu bylam na macierzynskim, pozniej od razu na l4 od lekarza normalnego i po tym l4 ciazowe. Wogole nie wracalam do pracy. Na Twoim miejscu korzystalabym z l4 od lekarza normalnego jesli sie tylko da.

iv09zbmhlcesvvs1.png
Dzięki za informację jutro będę próbować u rodzinnego lekarza.A na co rodzinny ci wypisywał zwolnienie?Bez problemu?

No muszę Wam to napisać, muszę... Wczoraj byliśmy na badaniach prenatalnych. Sprzęt mega wypasiony, doznania nieziemskie. Lekarz: "Wyglada mi na chłopaka" - M się prawie poryczał. Z cukiereczkiem wszystko ok. Miłego dnia.
Cieszę się że maluszek zdrowy :*

p19u3e3kxyx798rr.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

No muszę Wam to napisać, muszę... Wczoraj byliśmy na badaniach prenatalnych. Sprzęt mega wypasiony, doznania nieziemskie. Lekarz: "Wyglada mi na chłopaka" - M się prawie poryczał. Z cukiereczkiem wszystko ok. Miłego dnia.
Super zawsze już jakiś punkt zaczepienia.Ja jeszcze się boję ,ze mój chłopak okaże się jednak dziewczynką.Teraz lepsze usg dopiero w 30 tc [emoji53].Mój gin robi mi co wizytę ,ale ma słaby sprzęt.

Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom

Aj cudowna wiadomości!!! Jeju Kochan już prenatalne. Jak ten czas szybko leci[emoji4][emoji4][emoji4]

Napisane na MHA-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry